arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
eylül ayına geldik ama benim bacaklarda hala bir düzelme yok. yani hala yürürken zorluk çekiyorum (neden bilmiyorum ama özellikle yokuş aşağı inerken ve merdiven inerken) ve koşmam neredeyse imkansız.
izmir'in tanınmış bir fizik tedavi uzmanı yakından tanıdığım olur. bornova'da hastanesi var. kendisine gittim durumu anlattım. kendisine gittim dediğim hastanesine gitmedim, yazlıktan tanıdığım için yazlığa gittim hatta bu sohbeti havuz kenarında yaptık

demek istediğim tedavi olmadım. neyse.
bana ilk önce iyi halt yedin dedikten sonra belindeki diskleri şişirmişsin büyük ihtimalle dedi (diskleri mi yoksa disklerin arasındaki sinirleri mi onu tam hatırlamıyorum). tabi bunun bel MR'ından sonra kesinlik kazanacağını da belirtti. peki hocam bunun tedavisi nedir dediğimde "ısıtma ve çekme uygularız" gibi birşeyden de bahsetti ama detaya girmedik.
neyse ben bel MR'ını çektirdim. daha kendisine gösterme fırsatım olmadı ama bugün yarın göstericem.
lomber lordozda düzleşme tanısı çıktı.
işinde iyi olan bir diş hekimi kuzenim var ve o da ısrarla problemin dizlerimden kaynaklanabileceğini, dizlerim için de bir mr/röntgen çektirmem gerektiğini söylüyor.
neyse şimdilik gelişmeler bunlar. kesinleşince ve tedavi süresinde bi gelişme/düzelme oldukça buraya yazarım yine.
saygılar.
Genişletmek için tıkla...