YoungModel_35
Üye
Evet arkadaşlar lafı uzatmadan durumu anlatayım. Bizim salonda bacağa hiç önem verilmiyor salondaki erkeklerin %90'ının üst vücuduna göre civciv bacaklıl fakat benim bacak çok önemli. best modele hazırlanıyorum slip mayo ile olacagımdan bacağımında çok iyi gözükmesi lazım onun için bacağı es geçmiycem fakat Leg Extension leg curl gibi makineler yok calf raise makineside yok sadece Leg Press var. onun dışın Front Squat, Squat , Leg Press ve Lunge gibi egzersizler yapabilme durumum var fakat bu hareketlerin sadece Ön bacağımın etkilediğini hissettim halbuki önceki gittiğim salonda Leg Curls Weight Lifting Exercise yapabiliyordum arka bacak için fakat yeni salonumda böyle bir makine yok nasıl çalıştırabilirim ben şimdi arka bacağı ? Kısacası bacaktaki Şu kasları nasıl çalıştırabilirim ?
Semitendinosus (Inner Head)
Hamstrings Biceps Femoris
Semimembranosus (Middle Head)
Calves Gastrocnemius (Inner Head)
Calves Gastrocnemius (Outer Head)
Soleus
Bunlarıda içerisinde barındıran Orantılı bir bacak ve calf programı tavsiye edermisiniz ? Bu kadar ayrıntıya girdim günlerdir kafamın etini yiyorum. Flexor , Wrestler , Shaq gibi bu forumda yıllarca emeği geçmiş moderatörlerimizden de bilhassa öneri beklerim. Saygılar.
Semitendinosus (Inner Head)
Hamstrings Biceps Femoris
Semimembranosus (Middle Head)
Calves Gastrocnemius (Inner Head)
Calves Gastrocnemius (Outer Head)
Soleus
Bunlarıda içerisinde barındıran Orantılı bir bacak ve calf programı tavsiye edermisiniz ? Bu kadar ayrıntıya girdim günlerdir kafamın etini yiyorum. Flexor , Wrestler , Shaq gibi bu forumda yıllarca emeği geçmiş moderatörlerimizden de bilhassa öneri beklerim. Saygılar.