Bacak kılları ile başım dertte !

arkadaşlar benim yaşıtımdakiler benim kadar kıllı değil.Hatta babamdan bile kıllı bacaga sahibim diye düşünüyorum çünki kıllarım daha yoğun.Dün iftara misafirlige gittik kuzenimde bilio bacagımın kıllı oldugunu ablası işte baya büyümüşsün muhabbeti felan bacaklarıda büyüdü ama kılları die alay konusu oldum teyzem felan dalga geçti hep beyler dinende kılları almak haram diye duydum o yüzden almaya fazla yanaşmıyorum sadece sormak istediğim husus şu

Bir forumda "kıllarla hemen altlarındaki yağ dokulardan beslenirler spor yaparsan kas geliştirirsen kaslar o yağ dokularını eritir kıllar zayıflar dökülür"

Eğer bu bilgi doğruysa zaten spor salonlarında hocalarımızla düzenli göğüz bacak kol kısaca vücut sporu yapıyoruz.Son 2 günde bacagım biraz kaslandı ara sıra elime kökünden düşmük kıllar geliyor.Normalmi yoksa kastanmı bilemiyorum

bizim milleti anlamıyorum kılla haram ne alaka hadi onu bırak kılı kesmiyolar haram diye ama işine gelen şeydede gerçekten haram olan şeyide yapıyolar anlamadım gitti :) bu arada kılın kaslada hiç bir alakası yok

yaw peki ben bu kıllardan kurtulamicakmıyım haram meselesine gelince her yerte yaratılışa müdahale olduğu için ve kız kız olarak erkek erkek olarak yaradılmıştır.kız erkege erkek kıza benzeyemez bu yüzden kızlar kıllarını alabilir.Ama erkekler alamaz diyor.Ama onlar alınca biz kıllı kalıok?? bizle dalga geçmesi iyi

Oda doğru :D neyse ya ben hepsi gitsin istemiyom hatta kıllarla bile problemim yok.Erkeksiligini ortaya çıkarıyo.Tek sorun çevrendeki insanlar.Şort giyiyom arkadaş sakın kıllarını kesme oksijensiz kalmayak ormandan kıllar düşüyo diye dalga geçiyorlar.Uzun giysem gene dikkat çekiyom ve aşırı terliyom.Ne yapıcam bu kıllarla :(

Ara sıra gizli gizli kimse yokken makasla yarısını felan kesiyorumda fazla bi farkı olmuyo gene çok gözüküo.Seyreltmek istiyorum ben tek tük olsun yani Gögüsümde kolumda hiç kıl yok sadece bacagımda.Bazen tüm vücut bacagıma akraba ziyaretinemi gitti diye düşünüyorum :D

hamam otu tozu şeymi hani suya döküyosun eline bişe geçiriyosun asitli oldugu için karıştırıp bacagına sürüyosun yıkıyosun dökülüyo omu??

Peki diyelim hamamotu tozunu yaptım ben daha sık ve fazla çıkarttıgın duydum hamamotu tozunun

Makinalar var taraklı onlardan al bitane kısaltırsın daha seyrek durur alınmıs gibide olmaz ben braun cruzer 6 beard&head var bende komple almayı sevmiyorum sadece kısaltıyorum bununla piyasada daha ucuzlarıda var

yav ne haramı zamanında bende çok araştırdım bu konuyu islam forumlarında konularında falan çoğu yerde de "eğer kendisi için sorun çıkarıyorsa alınabilir"yazıyor yani mantıken de öyle eğer işi illa dine Allah'a kitap'a göre yapıcaksan Allah'ta kişinin kendine bakmasını kendisi ile ilgilenmesini yani bakımlı olmasını ister sende kendinde gördüğün sorunları düzeltmenin yollarını arayacaksın.. ayrıca "Malikîlere göre, -erkek olsun, kadın olsun- güzelliği bozan, insanı rahatsız eden bedendeki bütün kılların temizlenmesi caizdir. Kocanın hoşlanmadığı kılların temizlenmesi ise, kadına vaciptir.(Cezerî, el-Fıkhu ala’al-mezahibi’l-arbaa-, 2/45)."diye de bir yazı buldum al işte buda kanıtı..

Haramla ne alakasi var. Killar naparsan yap epilasyon haricinde kalici care yok ben gogsume falan agda yapiyorum 1 aya eski haline donuyo ama para olmayinca epilasyonda yaptiramiyorum . Hamam otuda sanirim tuy dokucuyle ayni etkiye sahip kokten almiyo yani ha makina ha tuy dokucu hamam oti

Hesap Makinesi cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haramla ne alakasi var. Killar naparsan yap epilasyon haricinde kalici care yok ben gogsume falan agda yapiyorum 1 aya eski haline donuyo ama para olmayinca epilasyonda yaptiramiyorum . Hamam otuda sanirim tuy dokucuyle ayni etkiye sahip kokten almiyo yani ha makina ha tuy dokucu hamam oti

Hesap Makinesi cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yani hamam otuyla yaparsam eskisinden daha çokmu çıkar daha azmı ?

Kadına saç erkeğe bıyık yakışır gözle görülür kas yoksa bacaklarında alma komik gözüküyor ailen haklı erkek çocuğum olsa bendr aldırmazdım herkesin kendi yapısı kendi düşüncesidir

erkek kıllı olur yani kıllarından rahatsız olacak durum yok çok rahatsız oluyorsan alırsın jiletle olur biter. o değildeson 2 gündebacağın nasıl kaslandı tarif et bende yapayım merak ettim.

ya ben hepsi gitsin istemiyom hatta kıllarla bile problemim yok.Erkeksiligini ortaya çıkarıyo.Tek sorun çevrendeki insanlar.Şort giyiyom arkadaş sakın kıllarını kesme oksijensiz kalmayak ormandan kıllar düşüyo diye dalga geçiyorlar.Uzun giysem gene dikkat çekiyom ve aşırı terliyom.

Back
Yukarı