Sevgili babana acil sifalar diliyorum HSD, anlattigin durum saglik yonunden biraz olumsuz olsa bile, babanin yanindasin, her zamankinden yakinsiniz, eminim ona verdigin deger ve sevgiyi her zamankinden fazla gosterebiliyorsundur, bu buyuk bir sans.
Sevdiklerini bir anda yitirenler, eger onlara gereken sevgiyi gostermemislerse, ya da aralarinda soylenmemis bazi sozler varsa, o kayip cok daha agir olur.
Bunu kendi ailemden biliyorum, babama tapardim o da bana, onu bir anda kaybettim ama sasirtici bir sekilde cok kucuk bir sarsinti gecirdim,hatta hayata dahada baglandim, cunku diyalogumuz o derece mukemmeldi ki, "keske sunu da soyleseydim,söyle yapsaydım, sunu deseydim" gibi bir iç çekme ve pişmanlığım olmadı, "yaşanmamışların pişmanlığı" yakama yapışmadı.
Ancak, ağabeyimle babamın arası cidden kötüydü, ve abim muazzam sarsıldı, sebebi çok net, "asla telafi edilemeyecek olan yaşanamamışlar, keşke şunu farklı yapsaydımlar" ağabeyimin zihnine çullandı.
Dilerim baban şifa bulacak, ancak durum sağlık yönünden iyiye ya da olumsuza gitse bile sizin kenetlenmiş haliniz eminim babana en büyük moral ve mutluluktur.
Benimde babam Malatyalı sayılır, Eğin, eskiden Malatya'ya bağlıydı, babacığına hemşerisinden sevgiler saygılar ve acil şifalar.