Babam İçin Dua İstiyorum LÜTFEN!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hepinize canı gönülden teşekkür ederim.inanın bana duygulandım ama aynı zamandada güç verdiniz bana hapinize tekrar teşekkür ederim (emrah seninde ALLAH yar ve yardımcın olsun)babam akciğer kanseri ve pankreastata bu sorun var safrakesesi de aynı yani hemen hemen heryere dağılmış aslında 25/08/2005 te pankreatit ameliyatı geçirmişti taksim ilkyardımda ve burası dışında heryer temizdi bu kadar kısa sürede neler olmuş bizbile inanamıyoruz sadece dua ediyorum işyerinden izin almıştım bugün tekrar işbaşı yaptım babam zannedersem önümüzdeki hafta bir operasyon geçirecek hakkımızda hayırlısı takdir ALLAHTAN bukadar kısa sürede nasıl olurda neyse doktorlar zamanlamanın iyi olduğunu şansımızın yüksek olduğunu söylüyorlar ama birçok bölgede var bu hala inanmıyorum :cry: belkide bizşi teselli etmeye çalışıyorlar ama bamanın kıymetini şimdi anlıyorum :cry:

Sevgili babana acil sifalar diliyorum HSD, anlattigin durum saglik yonunden biraz olumsuz olsa bile, babanin yanindasin, her zamankinden yakinsiniz, eminim ona verdigin deger ve sevgiyi her zamankinden fazla gosterebiliyorsundur, bu buyuk bir sans.
Sevdiklerini bir anda yitirenler, eger onlara gereken sevgiyi gostermemislerse, ya da aralarinda soylenmemis bazi sozler varsa, o kayip cok daha agir olur.
Bunu kendi ailemden biliyorum, babama tapardim o da bana, onu bir anda kaybettim ama sasirtici bir sekilde cok kucuk bir sarsinti gecirdim,hatta hayata dahada baglandim, cunku diyalogumuz o derece mukemmeldi ki, "keske sunu da soyleseydim,söyle yapsaydım, sunu deseydim" gibi bir iç çekme ve pişmanlığım olmadı, "yaşanmamışların pişmanlığı" yakama yapışmadı.
Ancak, ağabeyimle babamın arası cidden kötüydü, ve abim muazzam sarsıldı, sebebi çok net, "asla telafi edilemeyecek olan yaşanamamışlar, keşke şunu farklı yapsaydımlar" ağabeyimin zihnine çullandı.
Dilerim baban şifa bulacak, ancak durum sağlık yönünden iyiye ya da olumsuza gitse bile sizin kenetlenmiş haliniz eminim babana en büyük moral ve mutluluktur.
Benimde babam Malatyalı sayılır, Eğin, eskiden Malatya'ya bağlıydı, babacığına hemşerisinden sevgiler saygılar ve acil şifalar.

HSD Allah'tan ümit kesilmez.İnşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur.Dualarımıza dahil ettik inşallah..Ö.M. ile birşeylerde yazdım..işe yarayabilirse sevinirim..

HSD Babanın durmuna, çok üzüldüm.

Umarım, ALLAH(c.c) izniyle, sağlığına tekrar kavuşur.

Sağlıcakla kalın...

hsd babanın durumuna çok üzüldüm, inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur, umudunu da asla yitirme ben 5 sene önce motor kazası yaptığımda babama öleceğimi söylemişler (2 senem hastanelerde geçti 1 sene de tekerlekli sandalyede kaldım) bak şimdi forumda yazıyorum. Yaşam Allahın takdiri, gücü mutlak ve sonsuz olan da yalnızca Allah, Yüce Allahtan babana uzun bir yaşam ve sağlık diliyorum.

Başlık dikkatimi çekmemiş. Geçmiş olsun kardeş. Acil şifalar.

allah acil şifalar versin babana geçmiş olsun...

Allah acil sifalar versin kardes... Kanser de olsa düzelir merak etme... Benim annem de kanserdi ameliyat oldu simdi hic bir seyi yok aradan 7-8 sene gecti tipi gibi valla Allah´a cok sükür. Insallah baban tez zamanda düzelir. Dua edecegim iyilesmesi icin. Saygilar.

HSD çok geçmiş olsun.Allah iyi insanlara her zaman yardım eder.Sen herkese karşılık beklemeden yardım ettin.Bunlar hiçbir zaman unutulmaz.Tekrar Allah tan şifa dilerim baban için.

allahtan acil şifalar dilerim, hiç bir zaman ümitsiz kalma herşeyi yaratan allah babanada şifasını esirgemiyecektir.

BİLNİÇLİ BİR SPORLA,SAĞLIKLI GÜNLER.

Dostum Allah sana sabır, babana acil şifalar versin. inşaAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Back
Yukarı