Babam İçin Dua İstiyorum LÜTFEN!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hsd

Üye
malesef foruma yaklaşık 4 gündür eskisi kadar özen gösteremiyorum sebebi babamın ciddi bir rahatsızlık geçiriyor olması sağlık problemleri yakamızı bırakmadı bu yüzden bana anlayış göstereceğinizi ümid ediyorum ve sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi diliyorum sevgile hsd :cry:

hsd dedi:
malesef foruma yaklaşık 4 gündür eskisi kadar özen gösteremiyorum sebebi babamın ciddi bir rahatsızlık geçiriyor olması sağlık problemleri yakamızı bırakmadı bu yüzden bana anlayış göstereceğinizi ümid ediyorum ve sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi diliyorum sevgile hsd :cry:
geçmiş olsun.Allahtan babana ve ailene sağlık diliyorum.umarım en kısa zamanda sevındırıcı haberlerle donersın.

babana acil şifalar diliyorum.dualarımız sizlerle.

Bir türlü düzelmedi :cry: Dilerim tez zamanda sifa bulur.
Dualarımız baban için HSD...
Allah Sabir Versin.

Dün de konuşmuştuk zaten; üzüldüm dostum :(
Çok geçmişler olsun. Dualarımız seninle.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin...

geçmiş olsun hsd.Allah derdi olanlara deva hasta olanlara şiva borcu olanlara ödeme kolaylıkları nasip etsin

Derdı veren Allah sıfasınıda verır, en kısa surede saglıgına kavusmasını dılerım

allahtan acıl sıfalar dılıyorum arkadasım ınsallah en kısa zamanda saglıgına kavusur burda herkez ınan senın kadar uzuldu mrk etme iyilesicek

HSD KARDEŞ ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. İNŞALLAH EN KISA SÜREDE BABAN SAPASAĞLAM SAĞLIĞINA KAVUŞUR. KALBİMİZ HEP SENİNLE. BU ARADA YAPABİLECEĞİMİZ BİRŞEY VARSA BİR TELEFON YETER. HİÇ SORUN DEĞİL. (edit hsd telefon numaranı kaydettim ama burada kalamazdı rahatsız edilebilirsin bu yüzden sildim) TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN..

hsd gecmiş olsun . mesajı simdi gördüm .inan cok üzüldüm. umarım RABBİM bütün müminlere saglıklı sıhatli ömürler

verir.babanada tez zamanda en kısa zamanda acıl sifalar veririr.hepimizin duaya ihtiyacı var.her zaman her sekilde

yanındayız .gercekten seninleyiz SÖZDE DEGİL GERCEK MANADA YANINDAYIZ.TEKRAR GECMİŞ OLSUN...

Geçmiş Olsun Hsd,Babanın En Kısa Zamanda Sağlığına Kavuşmasını Diliyorum...

Back
Yukarı