Vitaly
Üye
Merhabalar yarın itibarı ile spora başlıyorum. Geçtiğimiz 1 sene boyunca üniversite hazırlıkları yüzünden okul + dershane dışında fazla sosyal hareketim olmadı ne yazık ki üstüne birde çok kötü beslenince 17 kilo aldım. Artık kafam rahat, uzun zamandır takip edip bilgi toplamaya çalıştım vücut geliştirme hakkında. Her ay düzenli olarak fotoğraflarımı, yaptıklarımı, programımı vs paylaşacağım. İş sebebiyle ağırlık antrenmanlarını evde yapacağım her türlü ekipmanı aldım ve ilk 3-4 ay supplement kullanmayı düşünmüyorum. 19 yaşıma yeni girdim ve şuan ölçülerim;
Boy: 181 cm
Kilo: 88 (1 sene önce 71 dim)
Bel: 102
Göğüs: 101
Omuz: 114
Kol: 36
Fotoğraflarda görüldüğü gibi sağlıksız beslenme ve hareketsizlik sonucu iğrenç bir göbek ve göğüse sahibim, bira göbeği yaptım resmen. İlk ay tüm vücudu çalıştıracak bir programla başlamayı planlıyorum hem sporda yeni olduğum için hemde kilo vermemde yardımcı olması açısından. Haftanın 3 günü ağırlık antrenmanı, 3 günü kardiyo yapacağım. Kardiyo olarak 40 dakika açık havada koşacağım farklı tempolarla.
Pazartesi: Kardiyo
Salı: Ağırlık antrenmanı
Çarşamba: Kardiyo
Perşembe: Ağırlık antrenmanı
Cuma: Kardiyo
Cumartesi: Ağırlık antrenmanı
Pazar: OFF
Önerilerinizi bekliyorum. Bir ay sonra güzel sonuçlarla görüşmek üzere.

Boy: 181 cm
Kilo: 88 (1 sene önce 71 dim)
Bel: 102
Göğüs: 101
Omuz: 114
Kol: 36
Fotoğraflarda görüldüğü gibi sağlıksız beslenme ve hareketsizlik sonucu iğrenç bir göbek ve göğüse sahibim, bira göbeği yaptım resmen. İlk ay tüm vücudu çalıştıracak bir programla başlamayı planlıyorum hem sporda yeni olduğum için hemde kilo vermemde yardımcı olması açısından. Haftanın 3 günü ağırlık antrenmanı, 3 günü kardiyo yapacağım. Kardiyo olarak 40 dakika açık havada koşacağım farklı tempolarla.
Pazartesi: Kardiyo
Salı: Ağırlık antrenmanı
Çarşamba: Kardiyo
Perşembe: Ağırlık antrenmanı
Cuma: Kardiyo
Cumartesi: Ağırlık antrenmanı
Pazar: OFF
Önerilerinizi bekliyorum. Bir ay sonra güzel sonuçlarla görüşmek üzere.