Başka bir bodyci gördüğünüzde aklınızdan neler geçiyor...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tan___
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tan___

Üye
Mrb arkadaşlar.Mesela herhangibir ortamdasınız veya geziyor dolaşıyorsunuz ve karşınıza sizden başka bir body çıktığında sizin ölçülerinizde veya sizden daha büyük ve daha kaliteli biri olduğunda aklınızdan neler geçiyor ve neler düşünüyorsunuz.Mesela moral bozukluğu daha iyi bir motivasyon veyada aklınızdan(bu şehirde bir tek bodyci varsa oda benim) der gibi .....:D

orası öyle ama karşına dev bir body çıkınca bide karşından geliyor görmemezlikten gelemezsin değilmi :)

boyle bır durumla karsılasırsam bu benı azımlendırır baskada bır sey hıssedmem

yok adam çalışmış yapmış emek vermiş saygı duyulur ama.
yanındakiler
+lan adama bak sana fark atmış sende body ciyim diye dolaşıon senin gibi bodycinin....
-kes lan!!! sende bendekide yok
gibisinden diyoloklarla uğraşmak komnik oluyor.ve hep irilerle karşılaşıyoruz 33-35 kilo almam lazım

Mrb arkadaşlar.Mesela herhangibir ortamdasınız veya geziyor dolaşıyorsunuz ve karşınıza sizden başka bir body çıktığında sizin ölçülerinizde veya sizden daha büyük ve daha kaliteli biri olduğunda aklınızdan neler geçiyor ve neler düşünüyorsunuz.Mesela moral bozukluğu daha iyi bir motivasyon veyada aklınızdan(bu şehirde bir tek bodyci varsa oda benim) der gibi .....:D
Sonuçta iyininde iyisi vardır.Adama durup dururken kıskançlık yapmak saçma bence.Giderim yanına muhabbet ederim.Ondan tüyolar alırım ve teşekkür ederim.Herkes kendi için yapıyor.Kıskanmaya gerek yok.Herkes birbirine yardım ederse bir şeyler ortaya çıkar.Herkes kafasına buyruk iş yaparsa kendi ekseninde kalır.

ne yalan soyleyim benim moralim bozuluyor :) hatta size sunu anlatiyim kisaca..hollandada calistigim salonda agbimle ben en iri vucuta sahip kisileriz.gecen spora gittik bi hollandali cocuk geldi.28-29 yaslarinda super vucudu var.47-48 cm kollar var ama kupkkuru damarlar fiskiriyor.agbimle birbirimize baktikdiyalog aynen soyle :
agbim : oguz oglum bu kim lan
ben : ne biliyim turemis iste bir yerden
agbim : yuru lan eve gidek moralim bozuldu
ben: gidek valla herkes ona bakiyor bizim karizma sifir
agbim : ben dietide bozdum oglum,yuru doner yemeye gidiyoz
aradan iki gun gecti tekrar salona gittik goguis yapiyoz.agbim diyorki ; cabuk calis oglum su ayi gelmeden sporu bitirelim moralim bozulunca calisamiyorum :)

bu spora yıllarını vermiş bodyci abilerimizin anıları süper..sivaslı sende bunalrdan birisin valla ;)ben gördüğümde çok pis gaza geliyorum.aklımda filim şeridi gibi o kişinin nasıl yemek yediği nasıl bağıra bağıra idamn yaptığı gelyo sankii..benimde böle yapmam gerektiğini düşünüyorum.bu gaz bana 3 gün yetiyor zaten...

vallaha benden iriyse bende kıskanırım öyle napıyım 6 seneye yakındır bu sporu yapıyorum yani kimin bozulmazki hemen kürde degilsem bile hemen bir kür cıkarıyorum kafamda :D:D hemen bunu gecmem lqazım dıye:):)

Bu sporla ilgilenenlerin kendilerinden daha iyisini gördüklerinde hemen yarışma psikolojisine girmeleri gerçekten acayibime gidiyor.
Benden daha iyisini gördüğümde, diğer insanlara göre daha dikkatli bakıyorum fakat, pek de incelemiyorum açıkçası.

yok adam çalışmış yapmış emek vermiş saygı duyulur ama.
yanındakiler
+lan adama bak sana fark atmış sende body ciyim diye dolaşıon senin gibi bodycinin....
-kes lan!!! sende bendekide yok
gibisinden diyoloklarla uğraşmak komnik oluyor.ve hep irilerle karşılaşıyoruz 33-35 kilo almam lazım

Bu konuda sana hemfikirim, çok zaman ayıramadığım için bu sporda çok ilerleyemedim. Ama her şeye rağmen, azmimi kıracak yegane bir etken varsa, o da bu tür konuşmalardır. :)

saygı duyarım yada ne tür steroid kürü yaptığını sorardım :D:D:D
sorunca dogru cevabi alabilsen iyi..bu sporu yapip biraz ilerleyen kisilerin cogu kurlerini vermez hatta kur yapmadim naturel derler,bunu hepimiz biliyoz.gecen yil sivasa izine gidince danimarkadan gelen bi cocuk gordum.cocuk 21 yasinda 185 boy var 110 kilo 52 cm kol var.230 kilo benc yapiyor.ne kullandim dedim.piric patates ve tavuk agbi diyor :) ok devam et dedim..ama fazlada yeme ilerde bu yedigin tavuk falan sana zarari olur dedim,anladi guldu......yani diyecegim kimse soylemiyor kolay kolay

muscle pump adama steroid kürünü sorarım diyorsun ya,adamda diyormuş kür yapmadım doğal gıdalarla beslendim.(biri sorduğunda öyle deriz ya :)) .(klitschko aslında pekte kıskançlık sayılmaz herhalde tabiki o adam çalışmış çabalamış birşeyler yapmış ama insan ister istemez azda olsa tuhaf oluyor.bazen gaza geldiğimde oluyor.

muscle pump adama steroid kürünü sorarım diyorsun ya,adamda diyormuş kür yapmadım doğal gıdalarla beslendim.(biri sorduğunda öyle deriz ya :)) .(klitschko aslında pekte kıskançlık sayılmaz herhalde tabiki o adam çalışmış çabalamış birşeyler yapmış ama insan ister istemez azda olsa tuhaf oluyor.bazen gaza geldiğimde oluyor.
Biliyorum o hissi.:D Kıskançlık değil ama hani şöyle bişey dersin o bicepsler bende olsa fena olmaz hani.:D Tabi bundan alıcağın gazla daha sıkı asılıcaksın.Mesela ben boksörüm ve idmandan önce boks videoları izliyorum ve aşırı derecede gaza geliyorum.:)

valla ben bunu aşmak zorunda kaldım 12 senelik arkadaşım dünya şampiyonu atık kabulleniyoruz:)

aslında işin gerçeğine baktığımızda o insan belki 10 _15 senedir bu sporu yapıyor,emek harcamış ilerde belki ondan daha iyi olacağız ama insan yinede tuhaf oluyor.body sporu ilginç bir spor ortamda senden başka body yoksa sendeki hava özgüven kimsede olmuyor ama başka bir body daha varsa ozaman morali bozulabiliyor.Aslında moral bozmaya gerek yok sonuçta ikiniz dışında o ortamda bodyci yok ama insan psikolojisi işte...

bir ortamda benden baska bu sporla ılgılenen baska bırısının olması beni pek etkilemiyor acıkcası...elbette dıkkatimi çekiyor durumuna bakıyorum ıyı ve kotu yanlarını gözlemlıyorum ama iş kıskanma olayına gelınce bu bende olmuyor ...ya da benden daha kotuyse bu seferde gururlanmıyorum...

böyle bir durumla karsılastıgım zaman benim için asıl sorun yanımdakiler oluyor benden daha cok onların dıkkatını cekıyor arkadaslarım ısı tatlı bır geyıge vuruyor bak oğlum bu da senden git yanına kabar felan deyip gülüyorlar ..

ya da senden daha iyiymiş ,kotuymus gıbı yorumlar yapıp muhabbetı tamamen bu konuda tutuyorlar takı dıger adam ya da biz ortamdan ayrılana kadar ...

ama gercekten bazen hos muhabbetler oluyor boyle zamanlarda ....

Back
Yukarı