baş ağrısına ilaçsız çözüm

merhaba arkadaslar.benim çok sık basım ağrır ve ilaç kullanmayı sevmem.geçen çok güvendiğim bir eczacı arkadasım bir şey tavsiye etti ve uyguladım gercekten işe yarıyor bu yuzden sizlerla paylaşmak istedim.baş ağrısının sebebi eğer daha önemli bir sebep yoksa kan şekerinin düşmesinden kaynaklanıyormus çüzüm olarak arkadasımın önerdiği sey ise dilinin altına iki tane kesme şeker koyup bir bardak soğuk su iç hiç bir şeyin kalmaz dedi ve hakikaten işe yararıyor.benim gibi ilaç sevmeyelenlere tavsiye edebilirim.saygılar

cok güzel bir deneyim
basım agrıdıgında uygulayacagım.ise yarayacak gibi görünüyor :)
sonucları yazarım.
tesekkürler MANCINIK

Baş ağrısının değişik sebebleri olabilir. Sporcularda özellikle boyundaki kasların zorlanmasından dolayı meydana gelen baş ağrıları sık görülür.

soguk su ile nasil erir ki?

bnde de farklı bir anane yöntemi var
bir elinizle diğer elinizin baş ve işaret parmaklarının birleştiği etli bölgeye (bastırdığınızda sızlayan bölüm) uyuşana kadar bastırıosunuz

bnde de farklı bir anane yöntemi var
bir elinizle diğer elinizin baş ve işaret parmaklarının birleştiği etli bölgeye (bastırdığınızda sızlayan bölüm) uyuşana kadar bastırıosunuz

bu yöntemi 2 gün önce televizyonda bir doktor da önermişti , birde iki kaşınının ortasını baş parmak ve işaret parmağıyla sıkıyordu.

Back
Yukarı