C
coombo5
Guest
Geçenlerde göğüs antremanımı yapıyorum. makinede göğüs kesme hareketindeyim. herneyse tam son tekrar bitti bırakmaya yakın tuttum biraz kaslarım yansın diye. O anda sürekli "huh huh" şeklinde nefes verdim. ve hemen ardından inanılmaz bir baş ağrısı başladı. Sanki beynim zonkluyor gibi oldu. Düşüp bayılcam sandım. Beynimin sıkıştığını hissettim. daha sonra biraz dinlenip antremanı tamamladım eve geldim. evde de hafif ağrımaya devam ediyordu ve bir süre sonra geçti. birkaç gün sonra tekrar göğüs antremanında makinada bench press yaparken aniden oldu. Yanlış nefes alıp da vermedim. Aynı ağrı nüksetti. Bu sefer dayanamadım ağrıya antremana daha başlamadan bitirdim. sadece 2 set girip çıktım yani. Bu son olay dün saat 6-7 sularında oldu. ve ben bu mesajı yazarken hala ağrım geçmemiş durumda. Acaba tam olarak ne oldu ? Bütün antreman hevesim kaçtı. Çok değişik bir ağrı. Baş ağrısı gibi de değil. Hani böyle bir yerde uzanıp uyursunuz sonra aniden telefon ya da kapı çaldığında ayağa fırlarsınız ya o an başınız dönmeye, beyniniz sıkışmaya başlar tam olarak öyle bir ağrı. Sizce doktora gitmeli miyim ? Çok düşündüm sebebini ama bulamadım. Salondaki hoca glikozun düşmüştür diyip çikolata yedirdi. ama öyle birşey olduğunu sanmıyorum. beslenmemde bir problem olduğunu düşünmüyorum. sıcak havaların etkisi olabilir mi ki acaba ? kendimi kötü hissediyorum sanki bir daha antreman yapamayacak gibiyim