normal tavuk yumurtası yerine bıldırcın yumurtasını tercih etsek nasıl olur yani hangisi karlı hangisi faydalı eğer bıldırcın yumurtası uygunsa sabahları 4 adet çiğ olarak tüketmeyi düşünüyorum teşekkürler bench_O
bu konuya gözat istersen.. https://www.bodyforumtr.com/vbforum...esinde-t2763p3.html?highlight=b%FDld%FDrc%FDn
diez ilgin için teşekkürler konuya gözat demişsin attım ve nasıl ne şekilde tüketilecegi hakkında yorum yapılmamış arkadaşlarımız bu konuyu burda paylaşsa daha faydalı olacagına inanıyorum teşekkürler
Avrupa da tip doktorları yıllardır kirli hava, astım gibi sorunların yol açtığı rahatsızlıkların tedavisini hep bıldırcın yumurtası yardımı ile yapmaktadırlar. Gramajca beş bıldırcın yumurtası, eşittir bir tavuk yumurtası olarak hesaplandığında; bıldırcın yumurtası 5 kat fazla fosfor, 8 kat fazla demir, 6 kat fazla B1, 15 kat fazla B2 vitamini, 9kat fazla protein içermektedir. Güç ve zindelik vermesi, solunum,alerjik astım sorunları için doğal bir antibiyotik olması lezzeti salataların, mezelerin süsü, çocuklar için eğlenceli bir vitamin hapı olması ürünün en bilinen özellikleridir. Tavuk yumurtası ile yapılan her şey ve pişirme biçimi bıldırcın yumurtası ile aynen yapılabilir. İşte ben bu bıldırcın yumurtasını bu olağanüstü gıdayı bana tarif edildiği şekilde kullandım. Bir adet bıldırcın yumurtasını bir bardağın içine kırıyorsunuz. Bir kasık balla karıştırıyorsunuz. Çalkalıyorsunuz. Bir bardak süte tamamlıyorsunuz. Süt oda sıcaklığında veya buzdolabından çıkarıldıktan 10 dakika sonra içilecek. 15 gün süreyle sabahları aç karnına bu kürü yapıyorsunuz. Öksürük kalmıyor, alerjik şikayet kalmıyor. Siz de iyileşme sevincini yaşıyorsunuz. İdame dozu (tedavisi) olarak ayda 5-10 adet yumurta içmeye devam. En az üç ay. Olağanüstü tedavi bitti. Alintidir. Devami icin tikla
teşekkürler benim anlamadıgım eşleştirme 1 tavuk yumurtası ile 5 bıldırcın yumurtası arasındaki fark örneğin benim düşüncem ben sabahları 8 yavuk yumurtası beyazı yiyordum bıldırcın tarifine gecince 4 tam bıldırcın yumurtası olarak yiyorum yanlışmı doğrusu nedir teşekkürler
zonepro kurallara uymamakta ısrar ediyorsun.. forum kuralları madde.4 İkinci baskı yapmayın. Mesaj yazmadan önce lütfen forumla aşina olun. Mümkünse son günlerde yazılan mesajları kontrol edin, arama yapın.
5 bıldırcın yumurtası miktar olarak 1 tavuk yumurtasına eşit, ikisini aynı miktar değer alınarak karşılaştırıldığında;bıldırcın yumurtası 5 kat fazla fosfor, 8 kat fazla demir, 6 kat fazla B1, 15 kat fazla B2 vitamini, 9kat fazla protein içermektedir. Bunu daha önce despo açıklamış cevabını aldın daha hala neyin arayışındasın?.
dostum sen en iyisi kaz yumurtasi ye hem daha buyuk hemde proteini daha fazla, bildircin yumurtasi her halde 100 tane yesem yine doymam sanirim
cift sarili yurtayla normal tek sarilinin arasinda protein degerleri bakimindan bir fark varmidir acaba?tesekkurler
weightlifter vücut geliştirme yapanlar çoğunlukla beslenme konusuyla fazlaca aşina olduklarından en ufak farklar bile soru olarak kafalarına takılmış oluyor. ben bunu çoğu vücutçuda gördüm. acaba bunu yesem kaç gr protein alırım? yada o yediğimin yerine şunu yesem emilimi daha mı etkili olur. bırakın arkadaşlar.tamam hesaplayın da eski mucitlere dönmeden,kafayı çok yormadan...thums:
BILDIRCIN YUMURTASININ FAYDALARI 1-Öksürük,astım,bronşit,nefes darlığı,mide,karaciğer ve göğüs hastalıklarının tedavisinde. 2-Çocukların gelişiminde ve iştahlarının artırılmasında, 3-Hastaların, ameliyat sonrasında çabuk şifa bulmalarında, 4-Kansızlık ve anemi tedavisinde, 5-İnsan bedenini gençleştirici, kuvvetlendirici ve yüksek derecede afrodizyak etkilidir. 6-Yüksek enerjili ve proteinlidir. 7-Vitamin ve mineral değeri yüksektir. 100 gr tavuk yumurtası ile 100 gr bıldırcın yumurtası karşılaştırıldığında Fosfor.... 5 kat daha fazla Demir...... 7-8 kat daha fazla B1Vitamini.... 6 kat daha fazla B6 Vitamini .... 15 kat daha fazla KULLANIM ŞEKLİ Tavuk yumurtasının kullanıldığı her yerde ve şekilde kullanılabilir. Sabah,öğle ve akşam, çiğ olarak süte karıştırılarak içilir.Rafadan olarak yenmesi tavsiye edilir.Kokusuzdur, Lezzetli olduğu için salataların ve mezelerin vazgeçilmez süsüdür. Bu bilgiler bilim adamlarının ve tüketicilerin açıklamaları doğrultusunda verilmiştir. İnş. faydalı olur...