Büyük abs, six pack 15 yaşındayım -burak

mükemmel yapmışsın burak..
yanlız çok önemli bir şey söylemek istiyorum. ben de senin yaşlarında hemen hemen aynı adonis ve abdominallere sahiptim yalnız öyle bir şey var ki zamanla spor yapmamaya başlıyorsun ve üstleri yağ bağlıyor. ve snradan eski halleirne getirmek bayağı zor oluyor. bu minvalde senden ricam, ne yap et ;onnların bu güzelliklerini koru. çok tebrik ediyorum mükemmel yapmışsın.

Son düzenleme:
arkadaşlar zaten yukarıda gereken övgüyü yapmışlar :) biraz da bilgi verirsen eğer program ya da beslenmen hakkında çok daha iyi olur teşekkürler. :)

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum, programın yok aslında şu videodakileri uyguluyorum https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=related son 3 aydır yapmıyordum 4 gün önce başladım tekrardan yapmaya. Daha uzun ve iyi videoyu bugün-yarın çekip koyarım arkadaşlar iyi forumlar dumbelllls

Son düzenleme:
Evet evde 3 kg 5 kg ve 9 kg dambıllarım var onlarla çalışıyorum, daha çok 5'lerleçalışıyorum 9'u göğüs idmanlarımda kullanıyorumE

Helal karedşm bende o vıdeoyu uyguluyorum :D yaş 15 salonada gıdıyorum evdede yapıyorum bence bir salona git daha iyi sonuclar elde edersn gercı bunun iyisi ne olur bılemem :D

Sağol kardeşim hyper_ Salona gitme imkanım yok ne yazıkkii duh

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:57 ----------

Başka bi yöntemim yok normal göğüs haraketlerini uyguluyorum :)

Son düzenleme:
Seninse gerçekten başarılı.

3 dislike ı büyük ihtimalle yabancılardan almışsındır fake olarak algılanmış olabilirsin.görüntü olarak gayet iyisin tebrik ederim.

Karnın güzel gelişmiş ama kusra bakma karnın dışında gelişen bir bölge görememedim.Acilen hacimlenmen lazım karın kasların bu durumda sanki zayıflıktan çıkmış gibi duruyo
.

Back
Yukarı