oniks41
Üye
Yaklaşık 3 hafta önce sabah uyandığımda sol kasığımın biraz üzerinde ağrı vardı.İlk başlarda çok önemsemedim.Üşüttüm sandım. Sonraki gece hiç uyuyamadım.Hayatım boyunca öyle bir ağrı yaşamadım.Sabah oldu tuvalete girdim idrarım simsiyahtı.Hemen hastaneye ürolojiye gittim.İdrar tahlili istedi idrarda ciddi kanama varmış.Ultrason ile böbreklerim ve idrar yollarım incelendi. Tam idrar torbası girişinde 8mm boyutunda taş varmış... Doktorum düşürme şansımın %40 olduğunu söyledi. Bol bol su içiyorum,zıplıyorum,şınav ve mekik çekiyorum... Eliptik bisiklet ve yürüyüş yapıyorum ama tık yok lanet olası düşmedi hala 
Doktoruma nasıl düşüreceğimi sordum düşeceği varsa onun oradan çıkması kolay zeytin çekirdeği kadar taş düşüren hastalarımız oluyo dedi
haftaya kontrolüm var... bakalım ne olacak??
aklıma takılan ben whey protein tozu ve creatin kullandım.acaba onların böbrek fonksiyonları üzerinde etkisi var mıdır?Doktora bunlardan bahsetmedim.Çünkü çoğu doktor bu spor hakkında bilinçsiz.
Gerçi böbrek taşı babamda,dedelerimde ve amcalarımdada var.Ben genetik olduğunu düşünüyorum.

Doktoruma nasıl düşüreceğimi sordum düşeceği varsa onun oradan çıkması kolay zeytin çekirdeği kadar taş düşüren hastalarımız oluyo dedi

haftaya kontrolüm var... bakalım ne olacak??
aklıma takılan ben whey protein tozu ve creatin kullandım.acaba onların böbrek fonksiyonları üzerinde etkisi var mıdır?Doktora bunlardan bahsetmedim.Çünkü çoğu doktor bu spor hakkında bilinçsiz.
Gerçi böbrek taşı babamda,dedelerimde ve amcalarımdada var.Ben genetik olduğunu düşünüyorum.