Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar,kolsuz atletler var ya , onların bole ince saplısı var , rober hatemonun senden çok var klibinde giydiğinden, askıları ince omuzları daha geniş gösteriyor
aradım bulamadım , bi bilen var mı
beyoğluna git mağazaları dolaş işte ya da cevahir e fln en kötü ihtimal bulamadın diyelim istiklal de beyoğlu iş merkezi var orayı kurcala biraz.. (orda 3-4 saatte çıkamazsın ama bi de kaybolursan yandın ) bulursun yani gerçekten arasan.. (gerçi ne anlattığını tam anlamadım ama neyse )
(veyron)Üslubuna dikkat et. NE anlattığını anlamadıysan neden gereksiz mesaj kirliliği yapıyorsun.
"Omuzları geniş göstermek için rober hatemo gibi giyineceğime, 3 set daha lateral raise girmeyi tercih ederim"
Bu da benden bir atasözü olsun. Gelecek nesiller ilham alsın.
"Omuzları geniş göstermek için rober hatemo gibi giyineceğime, 3 set daha lateral raise girmeyi tercih ederim"
Bu da benden bir atasözü olsun. Gelecek nesiller ilham alsın.