Merhaba arkadaşlar, Bir süredir forumdan uzaktım. Yıllardır ertelediğim ve bayağı geciktirdiğim askerlik hizmetim gelip kapıya dayanmıştı. Ve bir elveda diyemeden geçen ay acemilik dönemi için Ankara Polatlı'ya geçtim. Acemilik bitti, tayinim yine Ankara'ya bu sefer Etimesgut'a çıktı. Rütbeleri taktık ve dağıtım izninden sonra bugün tekrar Ankara yolcusuyum. Bu süre zarfında foruma giremedim ama asteğmen olduğum için boş zamanım olacak ve ileriki dönemde forumla ilgilenebileceğim. Askerlik döneminin de bana senelerdir iş güç yüzünden düzene oturtamadığım spor hayatıma çeki düzen vermek için bir fırsat olmasını umuyorum. Herkese iyi sporlar..
Hayırlı tezkereler schwarzxxl. Bir süreden beri forumda online olmamanın sebebi askerde olmanmış meğer Umarım bol sporlu iyi bir askerlik geçirirsin.
Komtanım. hayırlı teskereler Bu arada flex-point ankara poalatlılı. sanırım oradaki topçu birliğindeydin.
Sağol Flexor Doğrudur, meslek kurası çeken asteğmenler Polatlı Topçu ve Füze Okulu'nda eğitim alıyor.
Çarşısı yok ki Topçu Okulu'nu çıkar geriye bir şey kalmıyor. Ankara'yı sevmiyorum. Ama nasipte burası varmış.