Asude Yağ Yakım Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asude
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamilelikte 4 ayı geride bıraktım. Toplamda 3,5 kilo aldım. Bebeğin cinsiyeti belli oldu. Erkek bebek bekliyorum. Üzerimdeki hantallığı atabilirsem hafif yürüyüş yapmaya başlayacağım. Kızım çok hareketli olduğu için enerjimi tüketiyor ama hafif yürüyüş yapsam bana psikolojik olarak da iyi gelecek. Diyetisyene gidiyorum verdiği listeye uymaya çalışıyorum. Tatlı isteğim başladığı için özellikle dondurmaya karşı koyamıyorum onu da azaltacağım inşallah bakalım kaç kiloyla tamamlayacağım.
Allah analı babalı büyütür inşallah. Enerjik hissederseniz dondurmayı evde yapmayı deneyebilirsiniz , hem de kızınızla oyun gibi vakit geçirirsiniz belki.

Hamilelikte 4 ayı geride bıraktım. Toplamda 3,5 kilo aldım. Bebeğin cinsiyeti belli oldu. Erkek bebek bekliyorum. Üzerimdeki hantallığı atabilirsem hafif yürüyüş yapmaya başlayacağım. Kızım çok hareketli olduğu için enerjimi tüketiyor ama hafif yürüyüş yapsam bana psikolojik olarak da iyi gelecek. Diyetisyene gidiyorum verdiği listeye uymaya çalışıyorum. Tatlı isteğim başladığı için özellikle dondurmaya karşı koyamıyorum onu da azaltacağım inşallah bakalım kaç kiloyla tamamlayacağım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

6 ay önce doğum yaptım. Hamileliği toplamda 7-8 kiloyla tamamladım. Oğlum 3,750 kg doğdu. Kızımda 20 kilo almıştım ve 3 kg doğmuştu. Buradan anlıyoruz ki annenin hamilelikte iki kişilik yemesine de çok kilolar almasına da gerek yok. Hamilelikte karnım büyüdükçe midem daha kötü oldu ve çok az yiyebildim. Ama doğum sonrası lohusalık ve emzirmeyle birlikte porsiyonlarım çok büyüdü. Sürekli aç hissediyordum. Tabak tabak yiyesim geliyordu. Yedikçe yedim de gerçekten ama kilo almadım. Kilomu korudum. Oğlum iyi kilo aldı ama. Şu anda 6 aylık ve 11 kilo. Onun da kilosu çok fazla ama sadece anne sütü alan bebeklerde müdaheleye gerek olmuyormuş. Ek gıdaya geçtik. Hareketlendikçe kilosu gider diye düşünüyorum. Benim de iştahım normalleşti. Lohusa dönemleri gibi değilim. Hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiğim şu anda ve çocuk defterini de kapattığıma göre ciddi anlamda bu işi bitirmek istiyorum. Hedefim 15-20 kilo verebilmek.

Back
Yukarı