big-dog dedi:beyler askerliğini yapmış olan arkadaşlar ,askerlikte nası oluyor vucut çok mu hacim kaybediyor? kayıpsız geçme gibi bi durum yok heralde.. ya da bu body i ne kadardır yapıo olmanlada ilgili sanırım....
Askerlikte spor salonu sorumlusu olmak için ne gibi özellikler gerekiyor?edobey dedi:benım gibi 17 ay spor salonunun sorumlusu olursan bir şey kaybetmezsin
Blitz dedi:Askerlikte spor salonu sorumlusu olmak için ne gibi özellikler gerekiyor?edobey dedi:benım gibi 17 ay spor salonunun sorumlusu olursan bir şey kaybetmezsin
Karasan dedi:Blitz dedi:Askerlikte spor salonu sorumlusu olmak için ne gibi özellikler gerekiyor?edobey dedi:benım gibi 17 ay spor salonunun sorumlusu olursan bir şey kaybetmezsin
Bende spordan sorumluydum, cocukların şnav ve barfikslerini en iyi duruma getirmekten sorumluydum.
Aynı zamanda 2400 ve 3000 metre koşuları yapıyorduk.
Sana sunu söyleyeyim asteğmen olursan, bu fiziğinle sana kesin o tür bir sorumluluk yüklerler Blitz, çok güzel bir olay, 200 kişiye ellerinde tüfekle curl yaptırmak, shrug yaptırmak ve en güzeli şiştiğin zaman, t-shirt'unu cikartip body show yapmak
Bir gün yaşlandığımda sahneye çıkmadım diye üzülmem, sahneye çıkmadım belki ama bayağı bir alkış aldım![]()
Blitz dedi:Askerlikte spor salonu sorumlusu olmak için ne gibi özellikler gerekiyor?[/qbedobey dedi:benım gibi 17 ay spor salonunun sorumlusu olursan bir şey kaybetmezsin
bulunduğun yerde bir spor merkezinin olması gerekiyor heryerde yok bizim birlikte subay astsubah misafirhanesi ve sivil memur işçilerin çalıştıgı bir yerdi ondan sonra birazda sans ben spor akademisinden mezun bir arkadastan devraldım kısa dönem askerdi benden baska bu işten anlayan yoktu birlikte o yüzden sonra bu işten anladıgını karsındaki amirine anlata bilirsen görev senındir 17 ay sabah 08:00 aksam 20:30 çalıştım sauna duş ve haftanın 2 günü bayanlar geliyordu dediğim gibi biraz sans lazım sanırım
bende manisa kırkagaç alay jimlastik salonu baş antrenöruydum fakatedobey dedi:benım gibi 17 ay spor salonunun sorumlusu olursan bir şey kaybetmezsin
Blitz dedi:Askerlikte spor salonu sorumlusu olmak için ne gibi özellikler gerekiyor?edobey dedi:benım gibi 17 ay spor salonunun sorumlusu olursan bir şey kaybetmezsin
mühendislik mezunları genelde astek oluyorlar ben maliye mezunuydum 5 ay beş gün yaptım 98 gidip 78 donmustum gazinoda digiturk kumandasından sorumlu çavuştum şaka yapmıyorum gerçekten askerlikte ALTIN KURAL hiçbirşey bilmemek bilgisayar dahil ne sorarlarsa sorsunlar bilmiyorum dedim ve kumandayı kaptım benden söylemesiBlitz dedi:Karasan dedi:Blitz dedi:Askerlikte spor salonu sorumlusu olmak için ne gibi özellikler gerekiyor?edobey dedi:benım gibi 17 ay spor salonunun sorumlusu olursan bir şey kaybetmezsin
Bende spordan sorumluydum, cocukların şnav ve barfikslerini en iyi duruma getirmekten sorumluydum.
Aynı zamanda 2400 ve 3000 metre koşuları yapıyorduk.
Sana sunu söyleyeyim asteğmen olursan, bu fiziğinle sana kesin o tür bir sorumluluk yüklerler Blitz, çok güzel bir olay, 200 kişiye ellerinde tüfekle curl yaptırmak, shrug yaptırmak ve en güzeli şiştiğin zaman, t-shirt'unu cikartip body show yapmak
Bir gün yaşlandığımda sahneye çıkmadım diye üzülmem, sahneye çıkmadım belki ama bayağı bir alkış aldım![]()
Abi süpermiş ya feci özendim sana ama beni kesin masa başına oturtacaklar çünkü makine mühendisliğinde okuyorum.