Askerlik ve yağ yakımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miminor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

miminor

Üye
Selamlar,

Yağ oranımı 7-8 aylık süre içinde %30'dan %14'e indirdim. Aralıkta askere gidiyorum ama gitmeyecekmişim gibi beslenmeme ve antrenmanlarıma devam ediyorum.vücudumun oranından mı bilmiyorum ama yağ oranımı bu kadar indirmeme rağmen hala üst tarafım yağlı. Ayaktayken pek belli olmuyor ama oturunca çok sırıtıyor. Normalde %14 yağ oranı olan bir insanın benim kadar göbeği yok. Başlıkla pek ilgili değil ama nedeni vücudumun şeklinden midir?

Neyse asıl sorum yağ oranım askerde %10'a ya da civarına iner mi? Daha önce askere gitmiş arkadaşlardan oradaki beslenme düzeniyle ilgili ve bu düzenin yansımaları kendilerine nasıl dönmüş ile ilgili yorum almak isterim.

komando olursan doğuda zayıfalrsın
bizim hergün sabah eğitim öğleden sonra spor vardı, görev olmadığı zaman tabiki.
bütün askerliğin acemi birliği gibi geçiyor yani.

komando olursan doğuda zayıfalrsın
bizim hergün sabah eğitim öğleden sonra spor vardı, görev olmadığı zaman tabiki.
bütün askerliğin acemi birliği gibi geçiyor yani.

evet ama kısa dönem gidiyorum. Komando olma ihtimalim yok. Mesleğim müzisyenlik büyük ihtimal ordu evi falan çıkacak. Neler yenir neler içilir hakkaten hep kilo mu alınır onu merak ediyorum.

Back
Yukarı