Selam Arkadaşlar Sitenizi 2 aydır okuyorum. Bu arada haftada 4-5 gün antraman yapıyorum.
Durumum böyleyken böle...
Boy 179 cm
Kilo 78-80 (tartı bozuk olabilir ama 80 den fazla 78 den az değil).
Orta okulda lisede iki kez 3 er ay heveslenip gitmiştim bodye ama tekrar çalışmaya başlayalı 1-1,5 ay oluyor
Beslenme ile ilgili sorunum yok.Et tavuk vs. bol bol yiyorum(iştahım çok zaten kilo almayım diye koşuyada başladım)
Askeri okulda öğretmen olarak görevli oldugum için spor imkanları cok iyi salonda yok yok...
Amacım göze hoş gözüken bir vucuda sahip olmak ve saglıklı olmak tabi.Yarışmalara felan katılma,kür yapma gibi durumum yok.
YENİ OLDUGUM İÇİN HAREKETLERİ BÖLMEDİM PROGRAMIM AŞAGIDA
BENC PRESS 40 KG 3X10
KANAT GOGUS ALTI 50 KG 3X12
KANAT ENSEYE 3X10 BUNUDA 45-50 KG
KELEBEK 3X12 BUNU 50KG FELAN YAPIYORUM SANIRIM
SIRT PRESS 20 KG 3X8
DAMBILLA BİCEPS 10 KG 3X10
DAMBILLA TRİCEPS 10 KG 3X10
EĞİK MASADA EĞİK HALTERLE BİCEPS 15 kg 3x10 (dogru adını hatırlamıyorum)
LAT TRİCEPS(şu makarayla iki elle yukardan aşagı indirince agırlık yukarı kalkıyo ) 3X10 valla bunu 40-50 kg ile rahat 3x10 yapıyorum(belkide hareketi yanlış yapıyorum yada tricepslerim güçlü)
ÖN KOL 3x10
BACAK CALIŞMASI (bunu yazmıyorum her türlü alet var salonda)
Mekik 3x25
Programıma bakınca dengesizlikler var farkındayım ama yeni başlıyan (en az 7 senedir dokunmadım en son lisedeydim) birisi için agırlık farklılıkları oluyor. Programım pek güzel değil ama benim bu ay amacım bütün vucudu ısıtmaktı. Onuda yaptım sanırım. Şimdi sizden ricam bana uygun bir program yazmanız. Ama 4 gün için uyumlu olursa sevinirim.
Size sorularım şunlar;
1-Şu dönemde cok rahat kilo alıyorum ama bu gidişle yaza 85 kg gireceğim yaza dogru durumum düzelirmi.Yani ben bu gidişle definasyon nasıl olacam. beslenmeyi kıssammı kilo almamak için yoksa şimdi kilo alıp yaza dogrumu bi numara yapsam(nasıl bi yöntem).
2-Proten için erken değilmi.Pek düşünmüyorum
3-Yaza düğünüm var eşimi cok seviyorum ve ona güzel gözükmeyi tabiki isterim.yaza kadar nasıl bir program onerirsiniz (benim istediğim aslında iyi bir program)
4-Bunun konuyla alakası yok ama yazmadan edemiyecem gecen hafta rüyamda netten protein download ettim tam 4 Mb. nasıl kullanılıyo göremeden uyandım. Teknoloji nelerde yapıyo belki gelecekte olur

. Sizce rüyamın anlamı ne 2006 mr olimpia benmi olacam yoksa :shock:
Genişletmek için tıkla...