Şimdi öncelikle bu materyalist felsefenin hortladığı ve her şeyi dış görünüşle değerlendirdiğimiz bir dünyanın sonucu... Hiçbir insan kolay kolay simetrik değildir diyerek sözlerime başlamak istiyorum: 10 kişinin kulaklarına bak vapurda, otobüste veya kaşlarına bak. Emin ol detaylı bakarsan çoğu asimetrik. Sen onları bir kere, kendini ise aynada defalarca gördüğün için onları kusursuz kendini kusurlu görüyorsun. Doğa yarıtılış itibariyle kusurun kusursuzluğu üzerine kurulu. Yani tüm çimler eşit boyda değil, farklılık ahenk yaratıyor... Ama gene de hala sorunsa kaş konusunu alarak halledebilirsin (ortasını), fakat ben sorun görmedim bilmeni isterim. Tv dünyasına bakarsan da az biraz sinemayla ilgilendiğim için söylüyorum; birçoğu estetikli, makyajlı ve kamera açılarıyla öyle gözüken tipler. Mesela Ahmet Kural, birçoğumuz 170 boyu kısa kabul ederiz ama kimse Kural'ın 173 olduğunu bilmez, çünkü castı öyle bir seçerler ki adam sırıtmaz kamerada, kısa gözükmez. Veya kendimden örnek vereyim dudaklarım kalın, kaşlarım da kalın ve senin tabirinle hatta fazla asimetrik; ama ben fotomodellik yapıyorum zaman zaman bu nasıl olacak şimdi? Vücut forumundayız herkesin baklavası simetrik mi? Veya arka kolla orantılı mı gelişiyor bicepsleri? Göğüsleri orantılı mı hacim alıyor? Hayır. Fakat gene de sorun diyorsan tavsiyem dudaklarından birine silikon takviyesi yaptırabilirsin, kaşların için de profesyonel bir berbere gidersen sorun çözülecektir.