Kardo beslenme programi1 ayda bu kadar hızlı kilo vermek.gunahini almiyim ama ilaç mı aldin.clenbterol,dnp vs gibi.yani hayatımda bu kadar hızlı göbek eriten görmedim.gayet basarili
kardo ben profosyonel destek aldim hap kullandim ama zma ve omega 3 clenbuterol kullanmayi dusundum ama kiz arkadasim tip okuyor kullanmam konusunda cok israr etti.1 ayda bu kadar hızlı kilo vermek.gunahini almiyim ama ilaç mı aldin.clenbterol,dnp vs gibi.yani hayatımda bu kadar hızlı göbek eriten görmedim.gayet basarili
Dostum vücut yapmak için maddi anlamda kendini zorlaman gereksiz.Kardo beslenme programi
kardo ben profosyonel destek aldim hap kullandim ama zma ve omega 3 clenbuterol kullanmayi dusundum ama kiz arkadasim tip okuyor kullanmam konusunda cok israr etti.
Burdan programlarimi paylasirdim ama hocamin emegini calmis olurum hakka gireriz ama 1 aydir duzenli su ve protein tuketiyorum toz degil hayvansal pahaliya geliyor ama sonuc almak icin malesef bu sekilde ilerlemek gerekiyor
Ne tavsiye edersin kardoD
Dostum vücut yapmak için maddi anlamda kendini zorlaman gereksiz.
Yani kilo başı 1,5 protein yeter örneğin 80 kgsin 80 x1,5 gibi bu protein için yeter .yumurta mercimek süt ye günlük 200 Gr tavuk bile yeter.ben sadece mercimek yiyorum.mesela tabi arada da et yumurta yerim ama nadiren ayda bir kaç kere.yani anlayacagin bu sporda insanların kendilerini paralamalari gereksiz.ornegin agirsaglamin sayfasına bakabilrsinNe tavsiye edersin kardo
Ben biraz boğazıma düşkünüm o yüzden genelde et tüketiyorum beyaz kırmızı beya somonYani kilo başı 1,5 protein yeter örneğin 80 kgsin 80 x1,5 gibi bu protein için yeter .yumurta mercimek süt ye günlük 200 Gr tavuk bile yeter.ben sadece mercimek yiyorum.mesela tabi arada da et yumurta yerim ama nadiren ayda bir kaç kere.yani anlayacagin bu sporda insanların kendilerini paralamalari gereksiz.ornegin agirsaglamin sayfasına bakabilrsin
ben biraz girtlagima duskunum et yemeden doydugumu hissedemiyorum mercimegin hangi turunu nasil tuketiyorsunYani kilo başı 1,5 protein yeter örneğin 80 kgsin 80 x1,5 gibi bu protein için yeter .yumurta mercimek süt ye günlük 200 Gr tavuk bile yeter.ben sadece mercimek yiyorum.mesela tabi arada da et yumurta yerim ama nadiren ayda bir kaç kere.yani anlayacagin bu sporda insanların kendilerini paralamalari gereksiz.ornegin agirsaglamin sayfasına bakabilrsin
Yeşili haşlar yerim.isteyen farklı yapar ben hızlı olsun diye öyle yerim.Ben biraz boğazıma düşkünüm o yüzden genelde et tüketiyorum beyaz kırmızı beya somon
ben biraz girtlagima duskunum et yemeden doydugumu hissedemiyorum mercimegin hangi turunu nasil tuketiyorsun
BunudaYeşili haşlar yerim.isteyen farklı yapar ben hızlı olsun diye öyle yerim.
bunuda diyet listeme ekliycem cok sagol kardesimYeşili haşlar yerim.isteyen farklı yapar ben hızlı olsun diye öyle yerim.
ölme beslenmene dikkat etSadece 1 ay mı? Ben öliyim o halde
Yok hocam, gördüğüm her şey motivasyonumu düşürmeye başladı artık. O kadar çabaya rağmen sonuç gittikçe kötüleşiyorölme beslenmene dikkat et
neler yapıyorsun ne durumdasın belki yardımcı olabilirimYok hocam, gördüğüm her şey motivasyonumu düşürmeye başladı artık. O kadar çabaya rağmen sonuç gittikçe kötüleşiyor
Böyle düşünmene sevindim lakin cagilliğinede bir okadar üzüldüm kardeşim1 ayda 3 öğün bonfile de yesen ağırlığın altından çıkmasan da bu kadar değişemezsin. Ya 1 ay değil, ya da göbeğini ilk fotoda salıp 2. De içine çekmişsin. Gelip beslenme falan demiyorlar mu bide bu troller.
Cagillik ne demek bilmiyorum ama -de ayrı yazılır. Ayrıca sen necisin bilmiyorum ama ben diş hekimiyim. İnsan vücudundan bihaber gelip burda boş boş konuşmayın.Böyle düşünmene sevindim lakin cagilliğinede bir okadar üzüldüm kardeşim