Arkadaşlar Yaşım 14 Boyum Daha Uzar mı? Yardım Pls... :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben 14 yaşındayım.Boyumu net olarak bilmiyorum ama 1.50 ile 1.55 arası.Babam 1.70 annem 1.61.Fakat amcam 1.80 ve onun 2 çocuğu da 1.80.Ek olarak 5 yıldır her sabah bildiğiniz bir kase nesquikli süt içiyordum okula gitmeden.O günlerin akşamları da bir su bardağı süt içiyordum ve okullar açıldı tekrar başlıyorum.Sizce kaç yaşına kadar uzarım? Uzadığımda da kaç cm'ye kadar? Şimdiden teşekkürler... :)

Tahmin sadece bos iş olur. Boyun çok büyük bi kısmı genetik. Burda şanslı olmanı dilemekten başka yapabileceğin bişi yok. Genetiğe göre daha az etkileyen ise beslenme ve uyku. Protein, vitamin, mineral vs. alımın minimalistik olsa da etkileyecektir. Aynı zamanda güzel bi uyku düzenin olması emin ol ki fark yaratıcaktır.

Benim bi arkadaş 20 yaşına kadar uzamadı 1.55-1.60 arası kaldı. Doktora gitti hormonlar vs normal. Adam 20 sinden sonra uzamaya başladı, şimdi 1,82.
Uzamıyorum diye takma, zamanı gelince uzarsın.

--- ERA ---

Benim bi arkadaş 20 yaşına kadar uzamadı 1.55-1.60 arası kaldı. Doktora gitti hormonlar vs normal. Adam 20 sinden sonra uzamaya başladı, şimdi 1,82.
Uzamıyorum diye takma, zamanı gelince uzarsın.

--- ERA ---

Doktor'a gittiğinde maliyeti nasıl oldu ben şimdi 20 yaşındayım 1,74 yakın boyum var ama daha uzun olsun isterim tabii ki de :)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı