Arkadaşlar köpek aldım..!

Sampiyon, gerçekten çok güzel bir köpeğe sahipsin masallah. Olay budur.. Aslan yavrusu gibi birsey. Asabını bozmamak lazım. :)

Buda benim kızım. Fotoda 10 aylık. Cinsi: Rottweiler
Flexor sana böyle bişey yakışır ;)

be6cc_zeyna.jpg
,

despodan önce davranırsam böyle bişi iyi olurdu

rotweiler iyi bir köpek ama flexor sen sivaslisin sana söyle 95 cm omuz yüksekliginde 100 kilo agirliginda bir KANGAL daha cok yakisir bence

enigma gönderdigin köpek oldukca iri bir köpek gerci cok yakindan bakmadikca bu isten anlamadikca bilinmez ama bence bu köpek kangal köpegi degil..bazilari kangaldan bile daha iri olan ama kangalin özelliklerine sahip olmayan bu cinsin adi KARABAS.yinede tam bilemem ama burnunun sivriligi kafasinin gövdesine göre ufak kalmasi ve kafasindaki maskenin burnun hemen ucunda bitmesi biraz kangaldan uzak tutuyor bu köpegi..al bak sana dört dörtlük bi kangal

resmi koyamadim kusura bakmayin biraz önce galiba benim kangalin boyutu biraz büyükti ekrana sigmadi.eee nede olsa kangal heryere sigmaz bu :):):)

Eklentiler

• 2tw1.jpg
    2tw1.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 458
enigma gönderdigin köpek oldukca iri bir köpek gerci cok yakindan bakmadikca bu isten anlamadikca bilinmez ama bence bu köpek kangal köpegi degil..bazilari kangaldan bile daha iri olan ama kangalin özelliklerine sahip olmayan bu cinsin adi KARABAS.yinede tam bilemem ama burnunun sivriligi kafasinin gövdesine göre ufak kalmasi ve kafasindaki maskenin burnun hemen ucunda bitmesi biraz kangaldan uzak tutuyor bu köpegi..al bak sana dört dörtlük bi kangal

benim bildiğim kangala karabaş da derler,ayrıca akbaş diye bir ırkda vardır.akbaş,kangaldan daha küçüktür.

dost020303mzg2.jpg

yukardaki resim bir akbaş.
önceki mesajımdaki köpek saf bir kangal olmayabilir üst dudaklarıda çok sarkık geldi bana ama en iyisini anlayan bilir.

hayir enigma öyle dergil.ben sivasliyim ve bir ara amca ogullariyla bir ara bu isin yetistiriciligini bile yaptik.kangal ve akbas iki ayri gruptur ama karabas degisiktir.karabas bazen kangaldan daha büyük olabilir ama kangalin özelliklerini tasimaz.anadoluda bi cok köyde bulunur bu köpek ve direk karabas yerine coban köpegi olarak bilinir,ama kangalkadar degerli degildirler ve sahip olmak kolaydir

kangal'ın karakteristik özellikleri bildiğim kadarıyla yüzde bariz siyah maske ve yukarı kıvrık kuyruk..

Kangali artik yurtdisina cikartmak yasak oldugunu sanki bir yerden duymuslugum var, dogru olup olmadigini bilen varmi?

Kangali artik yurtdisina cikartmak yasak oldugunu sanki bir yerden duymuslugum var, dogru olup olmadigini bilen varmi?
duydugun bilgi dogru despo yanliz bu yeni degil nerden baksan 4-5 yildir kangalin yurt disina cikarilmasi yasak..yanliz bunu dinleyen kim,kangal köpegine kirma yani cins olmayan melez bir köpek diyerek pasaport cikariliyor ve yine getiriyolar.yani yasak hic bi ise yaramadi

Bu da benim kedim telefon. bir yıldır bizde ve 16 saat yatıyor. Sadece sabah kalktığımda evin içinde dolaşırlen görüyorum. Garip bir hayvan.

Eklentiler

• telefon.jpg
    telefon.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 415
acaba kardiyo yapiyor mu pacler net degil biraz agırlık vermesi lazım + diyet planı :D

Back
Yukarı