arkadaşlar şu anda ew arkadaşım ve ben salonda bb yapmak için aylık toplam 150 ytl harcıyoruz.bugün şöle birşey aklımıza takıldı:aylık 150 ytl taksitle toplamda 750 ytl gibi bir rakama,ewe aletler alsak ve çalışmalarımızı ewde sürdürsek hemde kendi aletlerimiz olsa nasıl olur dedik?sizce 750 ytl ye ewde böle bir ortam hazırlamak mümkünmü.tabiki salondaki gibi cardio çalışmamız ve bazı hareketlerden mahrum kalmamız kaçınılmaz,ama siz olsanız napardınız??sonuçta ewde bir beanch press sehbası,bir düz bar,bir z bar,çeşitli dumbell lar,mekik aletleri olsa nasıl olur sizce
sizce mantıklımı salonu bırakıp ewde böle bir çalışmaya girmek,yoksa yanlış yapıyorsun,salon daha avantajlı senin için,75ytl ver paşa paşa git tüm aletlerden faydalan mı diyorsunuz???napalım arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum..saygılar...

sizce mantıklımı salonu bırakıp ewde böle bir çalışmaya girmek,yoksa yanlış yapıyorsun,salon daha avantajlı senin için,75ytl ver paşa paşa git tüm aletlerden faydalan mı diyorsunuz???napalım arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum..saygılar...