Arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz

arkadaslar birazdaha büyümek istiyorum tavsiyesi olan var mı birde antrenmanda yoruluyorum bunun icinde bi yardımcı olun lütfen[DOUBLEPOST=1510619306][/DOUBLEPOST]
60FD608E-8A4E-4A82-9A2E-6EDA23CE5361.jpeg

Eklentiler

• 48B61180-DD09-4684-AECF-3C573FE0989C.jpeg
    48B61180-DD09-4684-AECF-3C573FE0989C.jpeg
    144,4 KB · Görüntüleme: 517
Son düzenleme:
Gelişim iyi hocam vucüt şekle girmiş, tam gaz devam. Antreman esnasında yoruluyorsan ant öncesi yediklerine dikkat et bcaa kullanabilirsin. Antremandan 1-4 saat arasında yüksek glisemik indeksli yiyeceklerden uzak dur ama yarım saat kala protein ile birlikte yüksek glisemik indeksli carb kaynağı birde bcaa çaktın mı farkı görürsün

Beslenmende biraz daha protein ağırlıgını artıra bilirsin tabiki antreman ile beraber , büyüme dedigin şey vucut tipine göre değişir gördügüm kadarıyla endo sun karbonhidrat tüketiminde( ihtiyacında) daha temiz besinler tüketmeye çalış , tabikide antreman programınıda bi gözden geçirmen gerekir ;) başarılar kardeşim.

Gelişim iyi hocam vucüt şekle girmiş, tam gaz devam. Antreman esnasında yoruluyorsan ant öncesi yediklerine dikkat et bcaa kullanabilirsin. Antremandan 1-4 saat arasında yüksek glisemik indeksli yiyeceklerden uzak dur ama yarım saat kala protein ile birlikte yüksek glisemik indeksli carb kaynağı birde bcaa çaktın mı farkı görürsün
Sagol dostum zaten lapa pilav tavuk gogsu yeşillik güzel temiz besleniyorum bca ile bakıcam bidaha hocam sağolun önerdıgınz bca var mı[DOUBLEPOST=1510852348][/DOUBLEPOST]
Beslenmende biraz daha protein ağırlıgını artıra bilirsin tabiki antreman ile beraber , büyüme dedigin şey vucut tipine göre değişir gördügüm kadarıyla endo sun karbonhidrat tüketiminde( ihtiyacında) daha temiz besinler tüketmeye çalış , tabikide antreman programınıda bi gözden geçirmen gerekir ;) başarılar kardeşim.
Sagol tesekkur ederimde bi antrenman programı atarmısın bide onu deniyelim :)[DOUBLEPOST=1510852437][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar fullbody hakkında bir bilgisi olan var mı yapmalımıyım sizce

en kısa zamanda dönücem şuanki kg, ni antremana gidebilecegin günler (zamanının olduğu), yağ oranın bırak ben dönücem .

Prew. Kullanmanı öneririm efsane ürün var konu güncellenmişken söylim urun icerisin bcaa bileşenleride bulunuyor hatirladigim kadariyla urunde bcaa bileşeniydi zaten , nox xplode 2.0 çok farkli bi ürun acayip antr. Odaklanmasi ve aşırı derece pump etkisi veriyor kesinlikle öneririm.

Back
Yukarı