Arka Plan Rengi Hakkında

Foruma uzun zamandır giriyorum.üyeliğim çokta eski değil ama epeydir forumu takip ediyorum.
sizden ricam arka plan rengini değiştirebilir misiniz?siyah üstüne beyaz yazılar gözü oldukça yoruyor ve akşam çok rahatsız ediyor.

Foruma uzun zamandır giriyorum.üyeliğim çokta eski değil ama epeydir forumu takip ediyorum.
sizden ricam arka plan rengini değiştirebilir misiniz?siyah üstüne beyaz yazılar gözü oldukça yoruyor ve akşam çok rahatsız ediyor.

Arka planı sen kendin seçebiliyorsun en solda biçim seç var.Benimde gözümü alıyordu DarkBlue yaptım.

wolfson gereken cevabi vermis,3 ayri secenek var,benim tavsiyem default style i sec.

Düne kadar forum rengini değiştirebiliyorduk
Şuanda imkansız ve foruma girme şevki kalmadı.
Seçenekler neden kaldırıldı?
Lütfen geri gelsin.
bu kadar karamsal olacak ne var?

forum arka plan rengi değişmezse foruma girdiğim süre epey azalacak gibi zira gözümü yoruyor ve özellkle akşamları bu renk inanılmaz rahatsız ediyor.

bodyforum iyi gidiyor derken kendi ipini kendi çekecek gibi.umarım en kısa sürede 2 seçenekli eski haline geri döner.

Ya bu arada forumda küfür etsek dibimizde biten modlar bir şey istemeye gelince yok oluyorlar.
Bu konu hakkında hiç mi fikirleri yok?
"Olur" yada "kusura bakmayın ne haliniz varsa görün" der insan.
Bazı bölümlere konu açmaya yetkimiz yok
Anket için bir moddan ricada bulundum cevap dahi vermedi.
Ayrıca bu yazıma karşılık modların adminlerin tek işlerinin forum sitesi olmadığı konusunda ders vermesinler. 190 bin üyelik forumda 5 sene modluk yaptım neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Adminlerin ekranında farklılık mı var bilmiyorum da ben kendiminkini anlatacak olursam daha önceden seçtiğim açık renkteki arka plan yerine herhangi bir seçim yapılmaması durumunda gelen koyu arka plan var ve arka plan değişimi yapabileceğim bir yer de söz konusu değil diye belirtmek isterim. Kısacası söz konusu sorun devam etmekte...

Evet, bu bir zamandır böyle. Önce dil kendi kendine İngilizce'ye geçti. Sonra, default görünüm seçeneği gitti. Türkçe'te çevirdim ama default görünüm hala yok. Siteyi bu şekilde okumak da çok zor.

Sitede son 2 aydır çalışma var, bir kod hatası olmuştur. En kısa zamanda düzeltilecek.

Back
Yukarı