Antremanda giydiniz kıyafetler neler :)

Bizim salonda böyle bol türden giyilen bazı kıyafetler var pijamaya benziyo ama bol oldukları için hoşuma gidiyor. O tarz kıyafet giyenler varsa paylaşa bilir mi? ve neren bulabilirim o tarz giyisileri :) teşekkürler şimdiden iyi günlerthums:

mrb...google sporcu giysileri yaz. .....ben genellikle ordan alıyorum. güzel ve kaliteli giysiler istediğin tarzda mevcut...

Son düzenleme:
direk atlet ,altına capri gibi birşey;bazen atleti de giymiyorum:D

adidasın techfiit nike ın nikepro modellerini tercih ediyorum... teri çekiyor ve hareketlerinizi sınırlamıyor

Antrenmanlarda giyeceğim şeyi çok önemesem [hareketleri kısıtlı yapmama neden olmadıkça] ama giymeceğim kesin olan tek şey kot pantalon ve türevleri...

rahat olan hareketleri kısıtlamayan giysiler giyerim big sam diye bi marka var hiç kullanmadım ama almayı düşünüyorum

Liseden beri artık dışarıda giymediğim ne kadar tişört varsa işte onlar benim antreman kıyafetim :D .Altımada ya reebok ya adidas eşortman altı(pamuklu olanlardan)

herhangi bi tişörtün yakasını biraz yırtıp aşırı terlemeyi önlemesi için yada antrenman atleti giyiyorum genelde çok paspal eski püskü şeyleri giyiyorum çünkü salon kirli olduğundan hepsi kirleniyor. bacak antrenmanında da eski moda pamuklu bol bi pijamam var onu giyerim. soğuk günlerde yeterince ısınana kadar kapişonlu bi alet var o da baya eskidi onu giyiyorum iyi oluyor skatlıktan korumak için.

bence sporda direk ayna gibi objelere baktığın için olabildiğince ince ve atlet gibi şeyler giyilmeli bu hareketleri yaparken kaslardaki hareketten dolayı böle bi gaz verir die düşündüm :D :D

Hocamın bana dediğine göre kalın giyinmek iyiymiş, zaten hangi salona gidersem gidiyim üzün yıllardır bu işi yapan herkes kalın swetshirtlerle çalışıyorlar. kimde atletdi, kolsuz t-shirtdü, dar bişeyler görsem hepsi yeni başlayıp ayna karşısında pazu şişirenler :D
Söylenene göre kas ne kadar sıcak olursa o kadar şişermiş. doğruluğu nedir bilemem.
Ayrıca bolca terlediğiniz için toksik maddeleri atıyorsunuz.
Kalın giyinmek iyi birşey ;)

Hocamın bana dediğine göre kalın giyinmek iyiymiş, zaten hangi salona gidersem gidiyim üzün yıllardır bu işi yapan herkes kalın swetshirtlerle çalışıyorlar. kimde atletdi, kolsuz t-shirtdü, dar bişeyler görsem hepsi yeni başlayıp ayna karşısında pazu şişirenler :D
Söylenene göre kas ne kadar sıcak olursa o kadar şişermiş. doğruluğu nedir bilemem.

bu işe bilimsel olarak yaklaşan birinden kasın şişmesi tabirini duymak şaşırtıcı ;)

bunalmayacak kadar kapalı giymek kasları ve eklemleri sıcak tutmak için..kısa giydiğinizde setler arası çabuk soğuyabilir, hem sakatlığa hem de kasta performans kaybına maruz kalabilirsiniz..

Vallahi hocanın tabiriydi şişmek benim suçum yok. :)

söylenenlere kefilim kas belkide psikolojikdir bilemem ancak kalın giyindiğimde daha güzel idmanlar çıkartıyorum o yüzden 7 aydır yaz-kış uzun giyinirim.

Universal veya herhangi başka bir markanın tişörtünü satın almak istiyorum.Yardım edebilecek arkadaş var mı acaba?

Back
Yukarı