slm arkadaşlar.... Yaklaşık bır ay sonra salonda antrenmanlara başlayacağım.. Uzman arkadaşlar bana program konusunda yardımcı olursa sevinirim. Okuduğuma göre programlar 2 şer aylık çalışılması en uygunuymuş galiba. 6 ay çalışıp biraz ara vermem gerekiyor.. Bana 6 aylık bir program hazırlarsanız çok makbule geçecek.... Ayrıca tavsıyelerinizi de bekliyorum.... Bu arada protein tozu kullanmayı da düşünüyorum yan etkisi var mı???? Şimdiden tşk ler.....
Foruma hoşgeldin. Spora başlayacak olman çok iyi. Normalde program yazmak için kişiyi yüz yüze görmek gerekir. O yüzden en verimli programı gideceğin salondaki hocan yazabilir. Biz sadece yardımcı olabiliriz. Tabiki yeni başladığın için yapacağın program belli, yani belli sınırlar içinde diyelim. Aynı program 6 ay yapılmaz, vücut 2-2.5 aydan sonra rutine adapte olur ve tepki vermeyi keser. O yüzden her 8-10 haftada bir antreman programını değiştirip vücudu şaşırtmak gerekir. Forumda zaman harcayıp yazıları okursan bir çok soruna cevap bulacağına inanıyorum.