Malum yaz ayları geldi. Okullar bitti. Şimdi havuzlara denizlere akın etme zamanı. Fakat böyle bir vücutla olmaz. Başarılı bir diyet ardından verdiğim
kiloyu 3 ay içinde yeniden geri aldım.( Bana bu genleri veren anne, babamı saygı ile selamlıyorum ) Şimdi amacım yeniden kilo vermek fakat bu sefer
geri almamak için sağlıklı ve spor ile vermeye çalışıcam. Body salonuna vereceğim parayı beslenmeme ayırmayı planlıyorum.
Amaç: Kilo verme ve yağ yakımı
Hedef: 3 ayda 12 kilo
Elimde Olan: Yağlı bir vücut,MP3 Çalar, bisiklet, ip
KAHVALTI: 2 Tam yumurta, 1 domates 2 salatalık(kekik ile beraber) Hindi salam (2-3 dilim ) Canım çekerse yarım dilim ekmek ile beraber reçel,bal yada şokella
Ara öğün: 1 büyük avuç dolusu vişne, kayısı, kiraz, çilek veya başka bir meyve
Antremandan 30dk önce: Vişne suyu, 1 avuç kuruyemiş
Antreman:
10DK koşu( açık havada mp3 çalar ile birlikte )
10DK bisiklet
5X1DK şeklinde ip atlama
Dans/Gölge Boksu 5dk
Şınav(göğüs kol ), yarım mekik(karın), lateral(omuz), eline bir sopa alarak sağa sola dönme hareketi ismini bilmiyorum(kalça göbek çevresi), barfiks çekemiyorum sanırım bi 7-8 kilo verdikten sonra 2-3 çekmeye başlarım.
Antreman sonrası: maden suyu, 50 gr lor (midem kaldırabilirse )
AKŞAM: TavukGöğsü/Balık/Ton balığı/Et/Baklagil(Eğer yoksa pilav yada kepekli makarna) + Salata + Yoğurt
Kalori hesaplamam:
2x 90(ekmek)
190(200gr yoğurt)
32(1 tatlı kaşığı reçel-bal)
90(2 dilim hindi salam
36(domates-salatalık)
180(2 tam yumurta)
300(kuruyemiş
150(1 küçük kutu vişne suyu)
120(meyve)
300-400(Et) -
350(pilav
170(salata)
+
___________________________ Mütevazi diyet bilgimle
Ortalama 2100 Kar=ihtiyaç-alınan
yaptığımda günlük 1000kalorinin vücudumdan karşılandığını
BOY: 185 yani 1000kalorilik kilo verdiğimi söyleyebilirim.
Kilo: 90
Cins: Erkek
Haraket durumu: normal
Gereken ortalama kalori: 3100
Açıkcası sizin kadar bilgili değilim ancak forumu takibim sonucunda böyle bir yol çizmeye karar verdim. Yanlışlarımı söylerseniz beni zafere bir adım daha yaklaştırırsınız.Hepinize şimdiden eleştri ve önerileriniz için teşekkürler. Bol sporlu günler diliyorum
Son düzenleme: 13 Haziran 2013