Arkadaşlar iyi günler öncelikle,
Sizden rica ediyorum, antreman programım ve yapacağım harreketle ilgili bilgi verirmisiniz, tüm özgüvenimle aşağıya resimlerimi ekliyorum. Daha kolay yardımcı olacağınızı düşünerek böyle bir şey yaptım.
Kendimden bahsedeyim - 190 boy/81 kilo, 8 aydır düzensiz olarak bu sporu yapıyorum, vücudumda bel bölgesinde ve göğüste yağ var, ancak bulk gireceğim gelcek seneye kadar, yağları atmadan kütle yapmaya karar verdim, ne kadar doğru bilmiyorum. Sizce uygunmudur, yoksa önce yağları eritip, sonra mı kütle yapmalıyım. Ben bir sene kadar bulk gezmeyi kafama koydum, gelecek nisan ayında definasyon girerim diye düşünüyorum. Beslenme programımı diğer bölümü açmıştım, doğrudur diye tahmin ediyorum. Bir çok makale okuyarak hazırladım çünkü.
Umarım en kısa zamanda cevap alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
İyi çalışmalar bench_O
Ekleme yapmayı unuttum, fotoğraflar 2 ay önce çekilmişti, spora 2 ay kadar ara vermek zorunda kalmıştım, şuanda daha yağsızım ( bana öyle geliyor olabilir )
Haftanın 3 günü spor salonuna gidebiliyorum, ayrıca ormanlık alanda yaşıyorum. Haftanın belirli günleri temiz havada koşabilirim, ancak hacim istiyorum ben. ( şişko olmadan xD )
Son düzenleme: 7 Mayıs 2010