Antivirüsler..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umur35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hürriyet geçen pazar 3 aylık kaspersyk internet secruty 2010 verdi onu kurdum, ama kastırı internette ayar çekmek lazım, Panda almıştım 1 senelik ondan daha memnundum, 3 ay sonra gene yüklicem, Kasperin labrotuvarı çok iyi çalışıyo.

antivirüs kullanmam rahatsız eder beni
virüslerle de aram çok iyidir internetten asla güvenmediğim bi dosyayı indirmem zorunlu kalırsam online virüs tarama siteleri var birden çok program tarafından taranıyor
bunun dışında 1-2 yılda bir format atarım
ama sana önerebileceğim program kaspersky çok methediliyor

Avirayı tek geçerim gerçekten çok çok iyi bir program deneme sürümünü indirip kurarsanız 30 gün ücretsiz antivirus programınız olur son günlere yaklıştıkça kaldırıp kaldırıp kurabilirsiniz böylece her seferinde 30 günden başlar...

Aviranın özellikleri
Pc kasmıyor,kullanımı kolay,Antivir,MailGuard,Firewall,Webguard....

Deneme sürümü olduğuna emin misin by_bambam? Avira şahıs kullanıcılara ücretsiz sürüm de sağlıyor diye hatırlıyorum.

Hem zaten deneme süresinin sonuna gelince kaldırıp yeniden kurmayla yeni bir deneme süresi alamazsın, bunu yapman için kayıt defterindeki programla ilgili girdileri silmen lazım ki bu da normal kullanıcılar için tehlikeli bir iş.

Sanırım sen ücretsiz sürümü kullanıyorsun ama farkında değilsin. Yoksa programı kaldırıp yeniden kurmayla bu problemi aşamazsın.

Deneme sürümü olduğuna emin misin by_bambam? Avira şahıs kullanıcılara ücretsiz sürüm de sağlıyor diye hatırlıyorum.

Hem zaten deneme süresinin sonuna gelince kaldırıp yeniden kurmayla yeni bir deneme süresi alamazsın, bunu yapman için kayıt defterindeki programla ilgili girdileri silmen lazım ki bu da normal kullanıcılar için tehlikeli bir iş.

Sanırım sen ücretsiz sürümü kullanıyorsun ama farkında değilsin. Yoksa programı kaldırıp yeniden kurmayla bu problemi aşamazsın.

Doğru bir noktaya değinmişsin.

Ben koruma sağladığını düşünüyorum....Sağlamadığını varsaydım senin önerin nedir virüslere casus yazılımlara karşı korunmada....

Eğer deneme sürümünü kullanıyorsan (tam anlamıyla) koruma sağlamaz.
Tavsiye ettiğim bir antivirüs programına gelirsek şu mesajı tekrar okumanı öneririm.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showpost.php?p=259527&postcount=10

deneme sürümü olduğuna eminim....bir çok antivir programını bu şekilde kullanıyorlar silip tekrar kurarak bende öyle yapanlardanım

Back
Yukarı