Antalya Bench Press Yarışması

BeachBoy

Üye
Antalya'da bench press yarışmasına birçok usta isimde katıldı. Yarışma gayet eğlenceli oldu yarışmanın sonunda spor ve dostluk kazandı .

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

1.jpg2.jpg3.jpg
4.jpg5.jpg6.jpg
7.jpg8.jpg9.jpg
10.jpg11.jpg12.jpg
13.jpg

Çok güzel bir organizasyon olmuş şimdilik yarışmacı olacak seviyede olmasam da izleyici olarak orada bulunmakta çok güzel olurdu.

Gözlüklü abiyi çok merak ediyorum acaba kaç kilo kaldırdı

Gözlüklü abiyi çok merak ediyorum acaba kaç kilo kaldırdı

Gözlüklüden kastınız yukarıdan 2. fotoğraf ise kendisi Murat Tuğral'dır. Ankara'daki bench press yarışmasında 210 kg kaldımıştı. Fakat yarışma dışı daha yüksek ağırlıklar kaldırıyor.

Kimin ne kadar kaldırdığı hakkında detaylı bilgim yok malesef maksat spor ve sosyal aktivite olsun .

Gözlüklüden kastınız yukarıdan 2. fotoğraf ise kendisi Murat Tuğral'dır. Ankara'daki bench press yarışmasında 210 kg kaldımıştı. Fakat yarışma dışı daha yüksek ağırlıklar kaldırıyor.

Tek sefer kaldırılıyor değil mi ?

top sakallı beyaz tenli adamın karın kasları mı belli oluyor ? (sondaki büyük resim asker şapkalı, 10.jpg isimli)

Forumdaki arkadaşlar sormuş herkeze buradan ortak cevap vermiş olıyım . Resimlerdeki beyaz T-shirtlü gözlüklü şahıs ben değilim :) . Kendisi Ahmet Yüksel'dir eski bir vücut geliştirme sporcusudur geçmiş senelerde VG yarışmalarında çeşitli dereceleri vardır.

2.olan abimizi tarzından dolayı kutluyorum da sanki sandalet giymeseymiş iyi olcakmış :)

Performanslar oldukça etkileyici..

Bu tarz aktivitelerin yaygınlaşması ülkemizde bu spora olan ilgiyi kat ve kat arttıracaktır. Özellikle gençlerin rekabet, güç gösterisi, içeren ortamlara rağbet etmesi pek muhtemel.

[Bkz. Liseler arası bench press yarışması] : )

bench press yarışması

bu yarışma antalya rixsos otelde gerçekleştirildi iran milli takımıda vardı dünya şampiyonasından önce kamp yapıyorlar bizde iyi bir takımla onlarla başa baş yarıştık wnpf nin düzenlediği mayıs ayındaki tiflis gürcistandaki yarışmada dereceye giren sıkletlerinde murat tuğral ibrahim sayık rıfat ayırlı barbatos serdar boran ayrıca rusyada derceleri olan gökhan bektaş bitlisten şampiyon hocamız ahmet hoca ve bir ok gen arkadaş bu etkinlikte yer aldılar powerliftingin ülkemizde tanıtılması ve sevdirilmesi tek gayemiz

bugünde benchpres yarışmasında adam ağırlığın altında kalmış ölmüş dikkatli olmak lazım sakat iş bunlar

Back
Yukarı