Ankara'da Açılacak Resmi Bir CrossFit Salonunda Tercih Sebebiniz Hangisi Olurdu?

Ankara'da Açılacak Resmi Bir CrossFit Salonunda Tercih Sebebiniz Hangisi Olurdu?

• Total voters
    45
ImageUploadedByTapatalk1417770962.950509.jpg

Andromeda Ekşi Sözlük'te..

Özel ders olayını abartmamak lazım ankara daki çoğu salonda hocalar normal üyele salla başı al maaşı özel ders alanların ise yanından ayrılmıyor, mesaisi bittiğinde hoca istediğini yapabilir ama tesisde mesaisi oldugunda herkesle ilgilenmesi lazım Ankara da ismi duyulmus salonların hepsine giden biri olarak söylüyorum bunları
CrossFit salonları saatlik bloklar halinde class sistemi ile çalışıyor. Bu şekilde derslerde eğitmen başına 6-7 üye düşüyor ve grup halinde personal training gibi bir hizmet sunulmuş oluyor.

Personal training ülkemizde içi boşaltılmış bir hizmet artık. Bir senelik üyelik parası alıp başında durmaktan başka bir şey yapmıyor hocalar ne yazık ki çoğunlukla. İnsanlar bilgisini satmaya çalışıyor, bilgiyi paylaşıp, kendimize özel olan zamana değer biçmek bence daha mantıklı bir yaklaşım.

Salonumuzda personal training hizmeti de olacak, ancak uygulanan program ana hatları ile aynı olacak, satın alacağınız şey eğitmenin bilgisi değil, zamanı ve bire bir yapıldığı için artan ilgisi olacak.

unet.mönce ost: 925072 dedi:
selamlar öncelikle iyi çalışmalar dilerim. ben branşa yönelik crossfit çalışması yaptırabilecek antrenör ve ekipman temin etmenizi gerçekten çok isterim

3 raund 3 er dakikadan 1 dk aralar olmak üzere 9 dk efor sarfettiğimiz bir muay thai maçında genel dayanıklılık geç yorulma ve çabuk dinlenme gibi isteklerimiz var

dinlenme süresini kısaltacak devamlılık artıracak branş tabiki crossfit ancak branşa yönelik olursa çok daha güzel olur . iyi günler dilerim
28 sene kadar once efsane Herkül salonunda Özer baysaling hocanın meşhur lacivert dosyasından kuvvet kondisyon ve kuvvete devamlılık programını saygı değer Rıza Batur hocamız gözetiminde yapmıştım görenler abi napıyon çocuk anana mi kufur etti diyordu. Eğer donanımlı bir hocanız varsa badi salonunda da her çeşit antrenman mümkün

Back
Yukarı