Anadolu yakasında böyle bir salon var mı ?

Temiz, büyük, sıra beklenmeyen, makinaları yeni, decline press, seated calf raise, standing calf raise, 45 derece leg press, multi press, destek ağırlıklı pull-up olacak, flanşlar 1,25 kg'dan başlayacak, dumbell seti 45 kg'a kadar olacak. Academic (Özer Hoca'nın), Hillside Trio hariç.

içerenköyde hercul gym

ümraniyede anatolian sports center

hasanpaşada world gym center

avcılar ece gym (benim çalıştığım salon ama akşam 6-9 arası sıra olabiliyor)

ayrıca avcılarda istediğin özelliklerde bi salondaha biliyorum ama adını çıkaramadım şimdi . sen nerde oturuyorsun onemli olan sana yakın olması bu özelliklerde bi salonun

Hercul gym'de saydığım calf makinaları ve destekli barfiks, 1.25kg'lık flanş yok. World gym center dediğin yer Acıbadem'e çıkan yokuştaki salon mu?

Onur BABACAN dedi:
Hercul gym'de saydığım calf makinaları ve destekli barfiks, 1.25kg'lık flanş yok. World gym center dediğin yer Acıbadem'e çıkan yokuştaki salon mu?

ewet aynen orası

Onur BABACAN dedi:

Slm bu yazdıklarım için uyarı alabilirim ama; Eğer World gym derken, World Sport Akademi yi kastediyorsan. (eski hasanpaşa sabit pazarının sırasındaki) Hiç gitme daha iyi. Uyarı olmazsa nedenini de yazarım.Zaten istediğin alet çeşitliliği yok orada.

Back
Yukarı