TANTO dedi:Slm Alperen,
Ben weider 2200 kullandım çok güzel bir amino asit yararını gördüm ama dikkat etmen gereken bir husus var ilacı yalnızken içme çünkü tabletler büyük, içerken boğazına takılıp nefes alamıyorsun ve ölüm riski çok yüksek her an niyazi olabilirsinben o yüzden amino asitten tiksindim ve kullanmıyorum...
TANTO dedi:Bir defa denedim ve ağzımın içinde ne varsa midemdekilerle beraber dışarı çıktı![]()
O yüzden tiksinmiştim açıkça yazmak istememiştim.
TANTO dedi:Slm Alperen,
Ben weider 2200 kullandım çok güzel bir amino asit yararını gördüm ama dikkat etmen gereken bir husus var ilacı yalnızken içme çünkü tabletler büyük, içerken boğazına takılıp nefes alamıyorsun ve ölüm riski çok yüksek her an niyazi olabilirsinben o yüzden amino asitten tiksindim ve kullanmıyorum...
DaFFy dedi:TANTO dedi:Bir defa denedim ve ağzımın içinde ne varsa midemdekilerle beraber dışarı çıktı![]()
O yüzden tiksinmiştim açıkça yazmak istememiştim.
evet tadı acıdır ama bu kadar etkileyeceğini hiç düşünmemiştim.
atescem dedi:tabiki wieder terciğimdir fakat likit tercih etsen daha çok etkisini görceğin kesin veya universal in amino ları onlrın ikiside çok sağlam 1900 ve 3001
Conductor dedi:Ben yaklaşık 1.5 ay ultimate nit. amino 2000 kullandım ve şunu söyleyebilirim; diğer gerekli supplementler ile (creatin, multivitamin) desteklendiğinde, sert çalışıldığında ve bi o kadar da sağlam beslenildiğinde çok hızlı sonuç veren bi supplement bu.
Bir de arkadaşlar şu tabletler büyük yutulmuyor, tadı kötü içilmiyor... gibi savsataları bizlere yakıştıramam.Ayrıca Vücut geliştirmenin mantığına da aykırıdır bu.He şimdi aramızdan biri çıkıp b.b mantığında duygusuzluk mu var diyecektir kesin... Bakın arkadaşlar b.b'deki gelişim fikri gelişimlerle kıyaslanamaz...Tamamen beyin kontrolünde vücudunuza acı çektirmek durumundasınız (belirli bir seviyeye kadar tabiii..).
Sonuç olarak şunu söyliim: % 100 konsantre ile çalışmalıyız anlayışta - amaçta yanlışlar var ise bunları düzeltmeliyiz öncelikle...
ALPEREN dedi:TANTO dedi:Slm Alperen,
Merhaba Tanto,
Öncelikle geçmiş olsun![]()
Anlattığına göre baya büyükler ve tadları kötü. Banada aynı şey olabilir, arkadaşın yazdığı gibi bölüp almak lazım.
Likitler süper ama çok para onlarda![]()
görüşürüz...
Tanto demiş ki;
Bazen ben ağırlıkta zorlanabiliyorum o zaman salondaki antrenör bi kırbaçlıyor (belirli bir seviyeye kadar tabiii..) kendimize geliyoruz. Duygusuz adam ne olacak diyorum. O da bana; Tamamen beyin kontrolünde vücudunuza acı çektirmek durumundasınız diyor...
Sonuç olarak şunu söyliim: % 100 konsantre ile çalışmalıyız anlayışta o yüzden salondan çıkarken amacımıza ulaşmış bir şekilde çıkıyoruz.
hsd dedi:ALPEREN dedi:TANTO dedi:Slm Alperen,
Merhaba Tanto,
Öncelikle geçmiş olsun![]()
Anlattığına göre baya büyükler ve tadları kötü. Banada aynı şey olabilir, arkadaşın yazdığı gibi bölüp almak lazım.
Likitler süper ama çok para onlarda![]()
görüşürüz...
yazdığın 3 amino asitte iyidir ama kullanım açısından optimum a ait jel caps lar var yutması çok kolay tantoya hak veriyorum tadı benimde pek hoşuma gitmiyor o zaman size optimum gel caps ları öneririm 4 hatta 5 taneyi bir arada yutmak çok kolay