ben proteın tozu kullanıyorum..fakat eczaneden amıno1500ultımate aldım..adam dedı bunu kullanınca proteın tozuna gerek yok dedı..ama ben devam etcem.zaten bırı toz bırı hap..bıde proteının yapı tası amıno asıt adam haklı gıbı ama bılmıyorumm
Re: amino vede protein aynimi genelde protein tozundaki toplam amino asit, tablettekilerden fazladır...tabletin kullanım yeri ayrı tozunki ayrıdır...tozunuzu da kullanmaya devam edin...
Sporcu gıdalarında kombıne kullanım her zaman yararlıdır.Yanı amıno asıt ve proteın tozunu aynı anda kullanmak daha ıyı sonuc verır.Ikısı genel bakıldıgında aynı gıbı gorunur ama aslında aralarında formul olarak farklar vardır.Ve de ıkısının de kullanım yerlerı farklı kolaylıklar ıcerır.
Ya neyin tartışmasını yapıyonuz şuna bak allahım ya . Protein zaten amino asitlerden oluşur. İkisi de aynı şey yani. Amino asitler proteinlerin yapıtaşlarıdır...
öncelikle herkese merhaba ..bu foruma yeni katıldım.. peki amino tabletlerinin ,whey proteinlerine gore tek avantaji kana cabuk karismasimi? eger tek avantaji sadecee buysa bu ozelliginin ne gibi artıları var bize :?: :?:
amino asit tabletleri, vücuda direk amino asit sağlarlar...whey vs gibi proteinlerin aminolara ayrıştırılması gerekir vücut tarafından...amino tabletleri ile bu işlemden kurtarıyorsunuz vücudu...ancak bu tabletler çoğunlukla, 1 ölçek wheyin içerdiği miktarda amino asiti içeremezler...1 ölçek whey ile aldığınız miktarda amino asiti almak için bu tabletlerden yüksek sayıda almanız gerekir ki, bu da, maliyetli bir durum oluşturur...amino tabletlerinin alınması gereken esas zamanlar yemeklerdir...yediğiniz yemekle birlikte alınız ki, yediğiniz besinlerdeki proteinlerin vücuttaki işlenmesi esnasındaki kaybına sigorta oluştursun ( vücuda besinlerle giren proteinlerin bir kısmı atılır emilim sırasında, bir protein kaynağı vücutta emilimi sırasında ne kadar az atığa sahipse o kadar makbuldür,buna proteinin verimi adı veriliyor, en verimlisi whey, sonra yumurta beyazı, tavuk göğsü yaklaşık %70 verimde)...
ya beyler ilaç almadan geliştiremezmiyiz kendimizi bana biri yardım etsin , sitede herkes ilaç mı alıyor ?
Caglar kardes,bu alınanlar ILAC DEGIL!!!!!!!!!!!!!!!!sporcu gıdasıdır ve tamamen gıda statusunde ısleme tabı tutulur...ılaclar tedavı amaclı kullanılan kımyasal maddelerdır
iyi güzel ama amıno asitierin kullnım tavsıyesınde aç karına alınız diyor antremndan 30 dakka önce ve sonra açkarına :?: :?: