Amino Ve Protein Aynimi?

Konusu 'Supplementler' forumundadır ve cagatay tarafından 8 Ekim 2005 başlatılmıştır.

1. cagatay

cagatay Yeni Üye

Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    ben proteın tozu kullanıyorum..fakat eczaneden amıno1500ultımate aldım..adam dedı bunu kullanınca proteın tozuna gerek yok dedı..ama ben devam etcem.zaten bırı toz bırı hap..bıde proteının yapı tası amıno asıt adam haklı gıbı ama bılmıyorumm

2. EyeSeeYou

EyeSeeYou Özel Üye

Beğenileri:
    242
    Ödül Puanları:
    0
    Re: amino vede protein aynimi

genelde protein tozundaki toplam amino asit, tablettekilerden fazladır...tabletin kullanım yeri ayrı tozunki ayrıdır...tozunuzu da kullanmaya devam edin...

3. arnoldjr

arnoldjr Üye

Beğenileri:
    19
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    izmir
    Sporcu gıdalarında kombıne kullanım her zaman yararlıdır.Yanı amıno asıt ve proteın tozunu aynı anda kullanmak daha ıyı sonuc verır.Ikısı genel bakıldıgında aynı gıbı gorunur ama aslında aralarında formul olarak farklar vardır.Ve de ıkısının de kullanım yerlerı farklı kolaylıklar ıcerır.

4. Cruciare

Cruciare Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Ya neyin tartışmasını yapıyonuz şuna bak allahım ya :D . Protein zaten amino asitlerden oluşur. İkisi de aynı şey yani. Amino asitler proteinlerin yapıtaşlarıdır...

5. baris

baris Özel Üye

Beğenileri:
    554
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    üniversite ogr.
    Yer:
    ankara
    öncelikle herkese merhaba ..bu foruma yeni katıldım..
    peki amino tabletlerinin ,whey proteinlerine gore tek avantaji kana cabuk karismasimi? eger tek avantaji sadecee buysa bu ozelliginin ne gibi artıları var bize :?: :?:

6. EyeSeeYou

EyeSeeYou Özel Üye

Beğenileri:
    242
    Ödül Puanları:
    0
    amino asit tabletleri, vücuda direk amino asit sağlarlar...whey vs gibi proteinlerin aminolara ayrıştırılması gerekir vücut tarafından...amino tabletleri ile bu işlemden kurtarıyorsunuz vücudu...ancak bu tabletler çoğunlukla, 1 ölçek wheyin içerdiği miktarda amino asiti içeremezler...1 ölçek whey ile aldığınız miktarda amino asiti almak için bu tabletlerden yüksek sayıda almanız gerekir ki, bu da, maliyetli bir durum oluşturur...amino tabletlerinin alınması gereken esas zamanlar yemeklerdir...yediğiniz yemekle birlikte alınız ki, yediğiniz besinlerdeki proteinlerin vücuttaki işlenmesi esnasındaki kaybına sigorta oluştursun ( vücuda besinlerle giren proteinlerin bir kısmı atılır emilim sırasında, bir protein kaynağı vücutta emilimi sırasında ne kadar az atığa sahipse o kadar makbuldür,buna proteinin verimi adı veriliyor, en verimlisi whey, sonra yumurta beyazı, tavuk göğsü yaklaşık %70 verimde)...

7. Despo

Despo ADMIN Yönetici Admin

Beğenileri:
    6.095
    Ödül Puanları:
    123
    Meslek:
    Serbest
    Yer:
    Danimarka
    ICU cok güzel bilgiler tskler

8. caglar

caglar Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    ya beyler ilaç almadan geliştiremezmiyiz kendimizi bana biri yardım etsin , sitede herkes ilaç mı alıyor ?

9. arnoldjr

arnoldjr Üye

Beğenileri:
    19
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    izmir
    Caglar kardes,bu alınanlar ILAC DEGIL!!!!!!!!!!!!!!!!sporcu gıdasıdır ve tamamen gıda statusunde ısleme tabı tutulur...ılaclar tedavı amaclı kullanılan kımyasal maddelerdır

10. dominic

dominic Üye

Beğenileri:
    213
    Ödül Puanları:
    53
    Yer:
    Vienna-Turkey
    iyi güzel ama amıno asitierin kullnım tavsıyesınde aç karına alınız diyor antremndan 30 dakka önce ve sonra açkarına :?: :?:

Sayfayı Paylaş