Ben 16 yaşındayım ve yaklaşık 4.5 aydır body yapıyorum geçenlerde sporcular için besinler satan bir dükkana rastladım(reklam yapmıyım) ve aminoasitler hakkında bilgi almak istediğimi söylediğimde bana amino asit kullanmanın benim yaşımda zararlı olabileceğini ilk önce hocama danışmam gerektiğini söylediler spor salonumdaki hocama en yakın zamanda söyliyeceğim ama ilk önce burdaki hocalarıma danışmak istiyorum amino asit almam uygun olur mu olmazsa ne zaman almam gerekir veya uygun olur şimdiden teşekkürler...
bende senin gibi aynı sorunu yaşayanlardanım ama 4.5 ay sublement için erken olduğunu düşünüyorum.Zaten belli bir süre sonra vucudunda ilerleme yavaşlıyacak bu 1 yılı geçer ozmn zaten kendin farkediceksin alman gerektiğini.Her zaman doğal beslenmek daha önemli amıno acid sadece yeterli beslenme düzeyini karşılamnı sağlayan takviyedir vucudun geliştikçe ihtiyaçlarıda artar.
yaiın itibariyle böbreklerini yoracaktır. yine en iyisi wheydir. supp. için ise zaman sınırı yoktur yanlız ilk aylarda alınan supp.tin sonradan alınan kadar faydası olmayacaktır sağlıcakla