Amino Acid - Beyin Kanamasi

killibadici

Yeni Üye
uzun yillar body yapmis , yarismalarda derece almis bir arkadasim var.
salonda calisirken yere yigiliyor. hastaneye kaldiriyorlar. arastiriyorlar... beyin kanamasi gecirmis.

meger dogustan beyninde tumor varmis. kullandigi amino acid vs ve diger tozlar ilaclar beyindeki tumoru once canlandiriyor sonrada gelismesini hizlandiriyor. Yere yigildigi gun beyin kanamasi gecirmis...

yogun bakimda kaliyor , bitkisel hayatta gibi. tam olarak kendine gelmesi bikac gun daha surermis.

hastaneden cikinca tum toz - hap - ilac vs vs ne varsa yasak. doktor ailesine gerekirse vucut calismayi biraksin , yuruyus - kosu -yuzme gibi baska sporlarla ugrassin diyormus.

şehir efsanesi olmaya aday bir hikaye... steroid olmasın o tümörün nedeni?

gercektende düsündürücü bir dram....

killibadici dedi:
adamin kullanmadigi sey yoktuki. belki de steroiddir. benim icin hepsi ayni ve dogal degil.

senin için aynı olabilir ama doğal

Supplementlar doğal olmayabilir. Bence kola da, hazır hatta pastanelerden aldığın dondurma da doğal değil. Tamamen doğal olan sadece işlenmemiş gıdalar. Ayrıca tümör gelişimini doğal protein kaynaklarıyla da tetikleyebiliyorsun bildiğim kadarıyla. Aşırı protein alımı bu tür şeylere yol açabiliyor. Risk her zaman mevcut, kafamıza saksı düşebilir diye sokağa çıkmaktan vazgeçmiyoruz. Supplementdaki risk tolere edilebilir miktarda bence.

Bodycılere saldırıya yol acan ve sapla samanın karısmasına sebep olacak bır olay.

Hıc bır ılac kullanmamıs kısılerdede tumor olabılır, actıgın baslık amıno acıd ve beyın kanaması, ne alakası var ??Ha desenkı
asırı agır calısırdı kendını hırpalardı o yuzden kılcal damarlar dayanamadı ve beyın kanaması gecırdı onu anlarım, ama
amıno acıde suc atmamak lazım.

Ictıgımız sutten dondurulmus gıdalara kadar hıcbırsey dogal degıl. Gecen gun bır arkadas cok guzel bır ornek vermıs, supplementlere laf edenlere sormak lazım o mınıcık bebeklere dogar dogmaz verılen bebek maması tozlar ne dıye demıs, cok dogru.

Tanıdıgım dogallık meraklısı bırısı var, ınsanlara sutu bıle ınekten sagıldıgı gıbı kaynatılmadan bıle ıcmesını onerıyor, pastorıze sutun besın degerının tamamen oldugunu falan anlatıyor, dogal gubrelenmıs besınler alıyor vs.

Sunu unutmamak lazım, o dogallıkla beslenen ınsanlar bundan 100 sene once 60 yasını goremıyorlardı, nasıl olduda bu kadar zararlı katkılara ragmen ınsanlıgın olum yas oranı 75-80 lere geldı??

Hareketlı bır hayat suruyorsanız, sıgara ıcmıyorsanız , aldıgınız supplement veya dogal olmayan yollarla elde edılen urunler
hayatınızı kısaltmaz.

Ama butun gun buroda oturup hıc hareket etmeyen cok sıgara ıcen ınsanında sorunları sunı gıdalara yuklemesı sacma olur.

Steroıd zararlıdır, ama suplementle karıstırmamak gerekır.

Şahsen ben öleceğimi bilsem devam ederdim .Yalnız böyle olayları okudukça ki özellikle doğruluğundan tam emin olmadığımız olyaları tam bir sisteme oturduğum şu zamanda beni olumsuz etkiliyor.bu olayda şans faktörünün fazla olduğunu temenni ediyorum.doping ilaçlarının yan etkileri arasında tümör vs şeylerin olmadığını biliyorum en önemli yan etkileri olsa olsa kalp we karaciğer rahatsızlığı ki buda bilinçsiz alındığınmda oluşuyor.ama warolan bir problemi tetiklermi(tümör gibi) orasını bilemiyorum.açıkçası doktorların bu sporla ilgili yapmış oldukları açıklamalarada kulak asmıyorum.

sumplememt konusunda herkes bişiyler söylüyor vucut geliştirme sporunun bi sanat olduğunu düşünüyorum herkesin sumplement konusunda zararlı yada zararsız olması konuları çok konuşuluyor (kişi kendisinin antrenörüdür) sumplementenin biliçsiz bi şekilde kullanılması sonucunda vucuda zararlı olduğunu düşünüyorum !

suplementler vucuda zararlı değil faydalıdır ama steroit her zaman söylerim benim gözümde eroin le eşdeğerrrrrr

Back
Yukarı