Amerikadan en iyi gainer ??

B3RkOvi

Üye
Merhaba arkadaslar..

Haziran basinda Amerikadan abim geliyor hazir gelirken bi siparis vereyim dedim.
Nox creatin glutamin vs. izin vermiyor sadece protein tozu yada gainer getirtebilirim :) Aslinda protein tozundansa gainer daha iyi olur hem kilo almak istiyorum zaten. Gainer almayi dusunuyorum sizce hangi gaineri getirteyim ?
Kaliteli ve tadi guzel olanlardan (tad konusunda biraz takintiliyim galiba)

2 yildir yapiyorum boy 1.88 Kilo 78

fiyat sınırın varmı ona göre söylicem

B3RkOvi

Ben;
1.''Bioplex Whey In'' ürününü öneririm 10 lbs 50 dolar civarıydı sanıyorum.İçerik amino asit bakımından çok zengin
bioplex markasının protein tozuda gerçekten üst düzey ,kullanan bir daha bırakamıyor zaten.
2.olarak ''EAS mass factor'' u onerırım oda gercekten elit bır urun meal replacementlarını kullanmıstım gayet guzeldı bu urunde saglama benzıyor
3.olarak prolab markası gercekten cok kalıtelı glutamını kullandım cok saglamdı o yuzden ''Prolab n-large 2'' yı onerırım. ayrıca amıno asıt profılıde gayet ıyı.
son olarak twınlab super gaıners fuel pro yu kullanmanı tavsıye ederım arkadasım kullanmıstı mukemmel sonuclar elde ettı.

başarılar. ;)

Ben hiç Gainer kullanmadım ama ABD'den alınacak önerilerim şunlar:

- CytoSport CytoGainer
- MuscleTech Mass Tech
- BSN True Mass

prolab n-large 2
optimum serious mass

B3RkOvi pişman olmuştur bence sorduğuna, herkes farklı markaları önerdi, hangisini alacak? :)

prolab nlarge 2 den 2 kısı onerdı o agır basıyor :)

hehehe saolun walla :)

bende surekli basligi takip ederek http://www24.netrition.com/ urunlere bakiyorum :)

Hemen araya bi kac soru koyayim, N-Large 2 urununde sugars 28 gr diyor bu sekerin fazla olmasi iyi degil diye biliyorum

Birde MuscleTech mass tech urununde firmanin resmi sitesindeki kutu farkli netrition sitelerindeki kutusu(beyaz kutu) farkli onu anlamadim.

aartun dedi:

4 ölçekte(152 gr) 28 gr şeker de ağır basıyor ;)

sarc4stic dedi:
aartun dedi:

sarc evet haklısın baya fazlaymıs seker
sımdı bır daha mass-tech e baktım gercekten ıcerıgı ıyımıs
ben olsam son karar olarak mass tech alırdım al 5 kutu 5lbs den mass-tech ohhh babalar gibi gelir 250 dolara :)

aartun dedi:
sarc4stic dedi:
aartun dedi:

sarc evet haklısın baya fazlaymıs seker
sımdı bır daha mass-tech e baktım gercekten ıcerıgı ıyımıs
ben olsam son karar olarak mass tech alırdım al 5 kutu 5lbs den mass-tech ohhh babalar gibi gelir 250 dolara :)

CytoGainer: 4 ölçek(150 gr), 5 gr yağ, 6 gr şeker (18 ölçek)
BSN True Mass: 3 ölçek(145 gr), 15.5 gr yağ, 13.5 gr şeker (18 ölçek)
Mass-Tech: 5 ölçek(218 gr), 6 gr yağ, 6 gr şeker (10 ölçek)
EAS Mass Factor: 4 ölçek(152 gr), 5 gr yağ, 28 gr şeker (24 ölçek)
Prolab N-Large: 4 ölçek(152 gr), 6 gr yağ, 28 gr şeker (11 ölçek)
Optimum Serious Mass: 2 ölçek(334 gr), 4.5 gr yağ, 20 gr şeker (16 ölçek)

Mass-Tech: 5 ölçek(218 gr), 6 gr yağ, 6 gr şeker (10 ölçek)
:o :o :o
sarc cok super mass-techın degerlerı
B3rkovi direk mass-tech'e yapıs bence :)

b3rkovi muscle-tech urunlerınde yenılemeye gırıstıler baya oldu gercı bu olay eskı nıtro-tech kutuları falanda farklıdır,ıstersen netrııtıona bır maıl at ama sanmıyorum sana eskı versıyonu yollasınlar
zaten tanıdıgın getırecegı ıcın gorerek alacaktır bır sorun olmaz yanı

B3RkOvi ürünleri karşılaştırdım MuscleTech'in sitesinden, ürün açıklaması dahil, tamamen aynı. Büyük ihtimalle eski dizaynıdır. Sana bunun geleceğini sanmıyorum.

egr ellerinde eski dizayn kutu kalmişsa onu gönderiyorlar.ama cok satan ürün oldugu icin sanmiyorum eskisinden gelsin.

sarc4stic dedi:
B3RkOvi ürünleri karşılaştırdım MuscleTech'in sitesinden, ürün açıklaması dahil, tamamen aynı. Büyük ihtimalle eski dizaynıdır. Sana bunun geleceğini sanmıyorum.

Tesekkurler sarc4stic..

saydam dedi:
egr ellerinde eski dizayn kutu kalmişsa onu gönderiyorlar.ama cok satan ürün oldugu icin sanmiyorum eskisinden gelsin.

Burda supplement satan bir dukkan var ordada gordum mass tech yeni kutudaydi.Ama Turkiyede cok pahali tabi en az 130 ytl vardir kesin.Amerikada 40 dolar civari

Bu arada aartun saol tavsiyeler icin..

Fiyat-performans açısından hardline progainer ı oneririm ben 4.5 kg 110 ytl civarı. Ama sen amerikadan dedin madem o zaman weider ürünlerini düşünebilirsin.

universal gain fast üretiliyormu hala bilmiyorum ama baya övülen bir marka oda.

Back
Yukarı