Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Pump Forever dedi:Gögüs oldukca iyi.. bu da yüzmenin bi faydası iste..
omuz ve kola asılıp, bi 8-10 kilo kazansan .. 4 4 lük olur bence...
Yüzücülerin cok yemek yedigini biliorum.. kilo almak senin icin cok zor olmasa gerek
Benim su topcu bi arkadasim war, antremandan sonra tam 1 tencere (ufak degil baya buyuk) 5-6 full tabak yaglı soslu makarna yedigini bilirim...Karasan dedi:Pump Forever dedi:Gögüs oldukca iyi.. bu da yüzmenin bi faydası iste..
Yüzücülerin cok yemek yedigini biliorum.. kilo almak senin icin cok zor olmasa gerek
Kesinlikle :lol:
ama isin kötüsü yüzmeyi bıraktıktan sonrada devam ediyor o aliskanlik :lol: :lol:
bu nasıl iş böle bea...Felaket şaşırdım.Bir antremanda 14000kalori arkadaşlar..Biz heralde 10 antreman yaparız bu kaloriyle...Hehe...Pump Forever dedi:Benim su topcu bi arkadasim war, antremandan sonra tam 1 tencere (ufak degil baya buyuk) 5-6 full tabak yaglı soslu makarna yedigini bilirim...Karasan dedi:Pump Forever dedi:Gögüs oldukca iyi.. bu da yüzmenin bi faydası iste..
Kesinlikle :lol:
ama isin kötüsü yüzmeyi bıraktıktan sonrada devam ediyor o aliskanlik :lol: :lol:
bana bi keresinde saglam bir antremanlarında 14000 kalori kaybettigini soylemisti.. 7000 kalori 1 kg olduguna gore 2 kg kaybediormus sadece 1 antremanda
flex degil flexor kardesimalozder dedi:ok flex saol
alozder dedi:kısa yazayım dedim nıye kızdın
kızsaydım gulucuk koymazdımalozder dedi:kısa yazayım dedim nıye kızdın