+1bomberman dedi:ah o aslan bi tam konusabilse cümlenin sonunu getirebilse "ALLAH ... size akil fikir versin" diyecek ama konusamiyor hayvancagiz...araplar böyle seylere cok merakli yok cehennemin sesini kaydetmis rus bilim adamlari yok cinin resmini cekmis birileri.... bi kerede böyle cin resmi dolasiyordu internette... ben bile mal mal inandim. Dedim bu kesin cin ve resim beni cok etkilemisti. sonradan bir türk gazeteci cin diye cekilen seyin aslinda ingilterede disneyland vari bir eglence merkezindeki bir heykelin resmi oldugunu buldu. velhasil kelam inanc meselesi derin bi konudur Allah´a inanmak icin mucize gerekseydi belki bugün herkes ateist olurdu. inanmak "bilmek" degildir. Allah apacik mucizeler gösterseydi zaten hic bir seyin anlami kalmazdi. o zaman herkes mecburen inanir müslüman olurdu. hayat sonucta bir sinavdir... kimin inanci var kimin yok onun anlasilabilmesi icin. Bu olaya inanip inanmama konusuna gelince bir sey söyleyemem cünkü cok asparagas haber cikiyor. Neye inanacagimizi sasirdik. Hadi aslan acik ve anlasilir bi sekilde kelimei sahadet getirse o zaman is kesinlesir ama kükreyen bi aslan bu neye cekersen onu anlarsin.
Saygilar.
zagortenay dedi:Bu forumda inançlı arkadaşların olduğunu bilmek inanın nasıl sevindirdi beni.Allahın varlığından birliğinden kesinlikle şüphem yok ama vahdeti vücudun bir aslanın gırtlağından çıkan garip seslerle ispata çalışılmasının yanlış olduğu kanaatindeyim.Aynı aslandan tövbeler olsun allah yok diye bir ses çıksaydı inancımızımı yitirecektik.Hayır.Bu yüzden Allah inancının bu küçük anektodlarla güçlendirilmeye çalışılması gereksiz bence.Müşriklere peygamber olduğunu ispat etmeye çalışan peygamber efendimiz sav. ayı ikiye böldüğünde yinede inanmadılar.Olayın adı şattül-kamerdir.Yakınlarda bir fransız uydusu ayın yakın plan uydu resimlerini çekti.boyuna ekvatoral kısımda sürekli bir çatlak tespit etmişler.Resmini de gördüm.Kesintisiz devam ediyor.İnanan bundan dolayı inanırdı.Hsd arkadaşımıza konuyu açtığı için teşekkürler.
ben anlayamıyorum ya yanlışım varsa düzeltin dinimizle ilgili bir resim konuyor ve din üzerine iyi yorumlar yapılıp tartışıyoruz.. madem resim yada allah konusunda fikir beyan etmeyecegiz o zaman resimden sonra bir kilit atınız herkes özelden konuşsun o zaman kişisel görüşün anlamı olmaz yadahsd dedi:ben herkesin inancına saygo duyuyorum ve konuyu daha fazla uzatmamamız gerektiğini düşünüyorum.Açık tartışmalara neden olmak istemiyorum pm den görüşlerinizi bildirebilirsiniz anlayışınız için hepinize teşekkür ederim saygılar hsd.
flexor dedi:zagortenay dedi:Bu forumda inançlı arkadaşların olduğunu bilmek inanın nasıl sevindirdi beni.Allahın varlığından birliğinden kesinlikle şüphem yok ama vahdeti vücudun bir aslanın gırtlağından çıkan garip seslerle ispata çalışılmasının yanlış olduğu kanaatindeyim.Aynı aslandan tövbeler olsun allah yok diye bir ses çıksaydı inancımızımı yitirecektik.Hayır.Bu yüzden Allah inancının bu küçük anektodlarla güçlendirilmeye çalışılması gereksiz bence.Müşriklere peygamber olduğunu ispat etmeye çalışan peygamber efendimiz sav. ayı ikiye böldüğünde yinede inanmadılar.Olayın adı şattül-kamerdir.Yakınlarda bir fransız uydusu ayın yakın plan uydu resimlerini çekti.boyuna ekvatoral kısımda sürekli bir çatlak tespit etmişler.Resmini de gördüm.Kesintisiz devam ediyor.İnanan bundan dolayı inanırdı.Hsd arkadaşımıza konuyu açtığı için teşekkürler.
buradaki tum kardeşlerim inançlı cunku bizim yaptıgımız ibaded bize verdiği vucudu guzelleştiriyoruz ve onu kotu alışkanlıklardan koruyoruz..
hsd dedi:flexor dedi:zagortenay dedi:Bu forumda inançlı arkadaşların olduğunu bilmek inanın nasıl sevindirdi beni.Allahın varlığından birliğinden kesinlikle şüphem yok ama vahdeti vücudun bir aslanın gırtlağından çıkan garip seslerle ispata çalışılmasının yanlış olduğu kanaatindeyim.Aynı aslandan tövbeler olsun allah yok diye bir ses çıksaydı inancımızımı yitirecektik.Hayır.Bu yüzden Allah inancının bu küçük anektodlarla güçlendirilmeye çalışılması gereksiz bence.Müşriklere peygamber olduğunu ispat etmeye çalışan peygamber efendimiz sav. ayı ikiye böldüğünde yinede inanmadılar.Olayın adı şattül-kamerdir.Yakınlarda bir fransız uydusu ayın yakın plan uydu resimlerini çekti.boyuna ekvatoral kısımda sürekli bir çatlak tespit etmişler.Resmini de gördüm.Kesintisiz devam ediyor.İnanan bundan dolayı inanırdı.Hsd arkadaşımıza konuyu açtığı için teşekkürler.
buradaki tum kardeşlerim inançlı cunku bizim yaptıgımız ibaded bize verdiği vucudu guzelleştiriyoruz ve onu kotu alışkanlıklardan koruyoruz..
tamam flexor sen kızma yeterki tartışalım tatlı tatlı ben başlayayım mesela sen dedmişsin ya biz ibadet yapıyoruz ne alakasteroid yapanlarda bu grubun içindemi hani onlar zarar veriyorda o açıdan
biliyorsun insanın kendi vücuduna zarar vermesi günahtır ben bunu merak ettim başkada konuyla ilgili sorum yok saygılarımla sakın yanlış anlama beni, sen beni bende seni biliyorum birbirimizi asla kırmak istemeyiz
![]()
bomberman dedi:neyi editledin onu anlamadim hsdumarim yanlis bi sey yazmadim saygilar.