S.o.S dedi:Yardımın icin Saol brooklyn bisi daha Sormak isterim univeral'in 1900 ve 3001 marklari arasında cokmu fark var mesala arginine ornithine krom tavsiye ilaveliymis 3001 kullanlar varmı cok olumlu seyler duydum 3001le ılgılı kısacası 1900,3001 hangisini tavsiye edersiniz? :lol:
Saygilar...
Eğer kilo alımını sadece suplamente bağlarsan netice alamazsın. kendinide proğrama sokmalısın sonra bu urun yaramazmış diye yazıp durursunS.o.S dedi:Bu urunu kullanan arkadaslar varmı 4-5kg kazandırır demiş ******'de bana biraz ılgınc geldi 1kg'lik supplementın 4-5kg kazandırması bu urunu kullanırken yanında aminoasit gidermi universal 1900 mesala
Saygilar...
S.o.S dedi:Slm,Pump Forever 2yıldır bu sporu yapıyorum yasım 20 boy 184 kilo 76 bulk sorunum yok, define iyi fakat biraz hacim lazim![]()
S.o.S dedi:Yardımın ıcın Saol pump forever bu spora basladıgımda 62kiloydum baya yol kat ettım bu arada bazı supplementlerın cok faydasını gordum weider2200 cok beyendigim bi urun mesalaonumuzdeki ayki supplement curesı yapıcam all star tri plex + universal3001 denicem
Saygilar...