Alistair Overeem'in inanılmaz değişimi

Sevket

Üye
Hollanda'lı MMA ve K-1 yıldızı Alistair Overeem'in inanılmaz değişimi
alistair_overeem_timeline.jpg

205cnk5.gif

Gözünü sevdiğimin kimyasalı (:

Aradan 5 yıl geçmiş ki 2003 de yeni başlamamış onun oncesındede kımbılır kaç yıl bu işle ugrastı o kadar sürede herşey yapılabilir yeterki azimli olunsun

bende Sevket'e katiliyorum 6 senede yapilabilincek bir vücüt, herseyi steroidlere baglamiyalim forumda bi kere bile olsa steroid kullaniyor yerine MASALLAH diyen göremedim daha...
bide düsünsek adam iyi beslenmek icin gerekli madi varliklarada sahip prof. dövüscü az para almiyor yani, badr hari mesela her yayinlanan macina 400bin den asagi almadigni duydm( FOX kanalinda macin esnasinda speaker demisti )

2003 den 2008 5 yıl geçmiş...ne steroidin den bahsediyorsunuz...beslenme ve sporla 5 yılda olabilecek bir vücut...illa diyorsunuzki steroid kullanmıştır....

Çok ii gelişmiş adam :D.İlk yılımızı doldurduk bakalım, 5.yılda bizde böyle oluruz inşallah :D

alisterin gelişimi çok iyi ama bu adam hem kickboks yapıyor hemde başka bir dövüş sporunda da maçlara çıkmakta. 2 dövüş sporu birden bir de üstüne body building. bu inanılmaz zor olur. ona saygı duymaktan başka birşey yapamayız bu durumda.

Bu tur musabık sporcular hele boyle buyuk organızasyonlarda steroid kullanamamaları imkansız.Mutlaka kullanıyorlardır ama yinede steroid kullanan herkesinde boyle vucudu ve kondisyonu olmaz .O yuzden emegine saygı ve MASALLAH.

Güzel bir vucut.Dövüş sporu ve body yi beraber götürmek ve böylesine hacimlenmek oldukça zor.Ben steroid kullandıkları kanısındayım ki özellikle yurtdışında kullanımının artık amatör sporculara kadar çok yaygın olduğunu biliyoruz.

Son düzenleme:
kick boksörleri bilmem ama boksörlerin kazandıgı maçın sonunda bile kanında steroid çıktıgında maçı kaybetmiş sayıyorlar. maça çıkmadıkları dönemlerde steroid kullandıklarını söyliyebiliriz ama maça çıkıcakları dönemlerden önce bu tip şeyler kullanmıyorlar.

Back
Yukarı