Aleksei Lesukov

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Alexey leuskov tipik bir İvan Drago

Son düzenleme:
Alexey leuskov tipik bir İvan Drago

Kesinlikle katılıyorum.Hele son video da arkasında ki sarışın kadını görünce aklıma geldi. Valla nereden nereye gelmiş. Uzun zaman oldu Aleksei'nin resimlerine videolarına bakmayalı görmeyeli cidden feci şekilde irileşmiş

o yaşta öyle olmayı kim ister be :D kıskandığımdan değil ama aşırıya kaçmış vücut başkasının kafa başkasının ve fotoşopla birleştirilmiş gibi :D

saçmalamayın öyle birşey olacağını hiç düşünmüyorum.
kim ki o elin fakir kominist rusyasından çıkıp zengin amerikalıları yensin.
ha amerikaya gelir amerikan vatandaşı olur california da venice beach golds gym de çalışmaya başlar muscleetch onun sponsoru falan olur belki ozaman mr olympiayada ilk 10 a girer.

Adamın boyu biraz daha uzun olsaymış daha iyi dururmuş boyu kısa oluduğu için bodur durmuş biraz sanki!.170 filan heralde boyu ama ben kilosunu merak ettim.

yazık walla.derdi neymiş bu yaşta.acelesi neymiş.cocukluk yaşamamıştır bu.salonda dambıllarla büyümüştür :D

ya beyler bu adam okadar sey kulanmış cinsellik durumu nasıl bildigim kadarıyla performas düşüklügü yasıyolarmış cok kulanınca

Proje gibi birşey olmuş. Sağlam bir yatırım yapılmış vücuduna, aynı oranda da cevap vermiş vücudu. Hikayesini bilmiyorum ama 3 yılda bu vücudu yapması benim aklıma bunu getirdi.

Miğdenimi kaldırdı?Valla ben çok beğendim keşke benim vücudumda böyle olsa:

Back
Yukarı