Alın size bir yemek tarifi daha arkadaşlar :)

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve SpyRe tarafından 9 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. SpyRe
    Offline

    SpyRe Üye

    Katılım:
    22 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    6
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Tavuğu yemeksen sıkılan arkadaşlara tavsiye olarak yazıyorum malzemeler sizin tercihiniz kadar tavuk , iki adet yağ biberi , bir adet sivri biber tavuk goğusunuzu julyen olarak kesiyoruz teflon tavada beş dakika bir kaşık yağ ile pişiriyoruz daha sonra biberlerimizi katarak karıştırıyoruz baharatlarımızı ekleyip ağzını kapatıp iki uç dk bekliyoruz ben karabıber pul biber attım arkadaşlar ben bir kaşık kadar da soya sosu ekledim umarım,beğenirsiniz afiyet olsun
    Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
     

    Ekli Dosyalar:

    Mustimusti bunu beğendi.
  2. Mustimusti
    Offline

    Mustimusti Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2014
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    408
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    Guzel gorunuyor.ben bibersiz yapiyorum.az biraz salca.soya sosu olmazsa olmaz zaten.elma sirkesi kullaniyorum.eti yumusacik yapiyor

    GT-I9190 cihazımdan gönderildi
     
  3. Bekci
    Offline

    Bekci Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.354
    Beğenileri:
    6.189
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    EU
    Musti elma sirkesi kokmuyormu yemekte?yoksa pisince koku kalmiyormu?sirke kokusu agir geliyor bana.
     
  4. Mustimusti
    Offline

    Mustimusti Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2014
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    408
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    Yok valla ben eksik etmiyorum sirkeyi tavukdan.eti lokum gibi yapiyor.bi tatli kasigi sirke baharatlarla harmanliyorum ocaga atyrm pismeye yakin soya sosu dokuyorum.
    Bende kokar diye dusunuyordum ama bi akraba yaparken denk geldim koku falan yok.soya sosuyla iyi ozlesiyor ikisi tavuga

    GT-I9190 cihazımdan gönderildi
     
  5. Bekci
    Offline

    Bekci Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    3.354
    Beğenileri:
    6.189
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    EU
    Himmm bunu denicem,soya sosu zaten cok kullaniyorum fakat elma sirkesini eti yumusatma adina hic duymamistim,duysamda kokusunu kaldiramam diye düsünürdüm iyi denkgeldi kullanan birini buldum:) denicem,merci:)
     
  6. Mustimusti
    Offline

    Mustimusti Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2014
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    408
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    Abi sen yinede ilk seferde az dene.ne olurneolmaz.ben cogu arkadasa tattirdim kimse anlamadi sirke oldugunu.hafif eksimsi tati soya sosuna bagladilar.250gr tavuga 1tatli kasigi yetiyor bende ,1yemek kasigi kullananda var.orani sen ayarlarsin artik :) afiyet olsun

    GT-I9190 cihazımdan gönderildi
     
    Bekci bunu beğendi.
  7. SpyRe
    Offline

    SpyRe Üye

    Katılım:
    22 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    6
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    bende deniyecem bugun haşlama yiyorum ama yarın sirkeyi deneyip gozlemimi paylaşırım
     
    Bekci bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş