Aknaz Light Beyaz Peynir

Fiyatı : 4.50 tl

Enerji (kj) : 677
Kalori : 130
Yağ : 2.5 gr
Protein : 18.75 gr
Karbonhidrat : 8 gr
Kalsiyum : 300 mg

Sizce de çok iyi değil mi yağ ve protein oranı çoğu lordan daha iyi değil mi ? siz ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:
Sırf lor peynirden bıktığım için bu aralar BİM'den bu ürünü alıyorum sürekli, lezzet olarak lordan daha iyi ,fiyatıda gayet uygun...

yalnız lor da bu kadar düşük yağ oranı var mı benim aldıklarım da böyle az yağ oranı olmuyor nerden alıyorsunuz

Yörsan lor peynir;

besin değerleri: (100 gr için)
enerji: 109 kcal (450 kj)
protein: 19g
yağ: 2.2g
karb: 3.3g
kalsiyum: 126mg
fosfor: 253mg

Ben dediğim gibi artık lordan tiksinti geldiği için tüketmiyorum.Kullandığım dönemde de hep migros'tan alıyordum...

icon1.gif
Aknaz Light Beyaz Peynir
lordan sıkıldığımız zamanlar kulanıla bilir bence ideal bir besin.
galiba bu bim :) sahibide bb ci :)

• Like
Reactions: Azi
Bim'de satılan light peyniri de loru da yedim. Lorun üstünde yazılana bakarsanız böreklik olması sebebiyle yağ oranı yüksek ama bu light peynirin oranı gayet iyi... Protein olarak fiyat/performans açısından lor derim. Çok sıkı diyet yapan bir adamsanız light peyniri daha iyi bir tercih... Lezzetlerini değinecek olursam lorun tadı birçok lora göre iyi sayılır, tabii bir Ege'nin loru gibi değil... Yağsız peynirler genelde tatsız olur ama satılan bu light peynirin tadı ise çok hoşuma gidiyor. Şahsen beyaz peynir tüketiyorum. O da çok değil...

En iyi protein sütaş light ürünlerinde ben karşılaştırdım çoğu ürünle light beyaz peynirinde 100 gr icin 25 gr protein war

Besin değerleri tek sütün light beyaz peyniri ile aynı. Önceden bim'in ürünlerini hiç beğenmezdim ( ucuz etin yahnisi pek olur ) ucuz ve güzel ürünleri varmış.

sade olarak yiyemesem de omletin içine karıştırdığımda tadına doyum olmuyor,tam bir protein deposu.. Bi de yanına light ton balık açarsam tadına doyum olmazz... :D :D

Back
Yukarı