Akhilleus
Üye
soya proteini kadinlik hormonu salgilatiyor ve kalp hastaliklarina yol aciyormus ben agzima sokmazdim
dediğini biliyorum heldic bende okumuştum ama bu ciddi anlamda soya proteini ile beslenilirse olur. Katkı olarak günde 2 gram soya proteininin çok etki edeceğini sanmam zaten kaldı ki Anabolic bir diyet bu ketojen dedikleri.
Bu ara sabah kahvaltısında 3 tam yumurta ve 50-100 gr arası beyaz peynir yedim.
Saat 11,00 de tereyağda pişirilmiş 2,5 sosis, bir miktar sucuk (kasap işi olanlardan) yanına kaşar peyniri üstüne de 1-1,5 yemek kaşığı zeytinyağı içtim.
Öğlen biraz dana ciğeri ve tavuk veya kırmızı etle beyaz peynir düşünüyorum. Sebze olarak karnıbahar, ıspanak falan olacak yanında 1/2 tabak gibi. Akşamüstü yine aynısı. Gece sadece peynir ve tavuk olabilir. Çok kalori hesabı yapmadım daha ama yağ 200 gr civarı protein 150-200 arası rahat olacak gibi duruyor. Bugün ketodaki ilk antreman olacağı için sadece tempolu yürüyüş kardio ve mide düşünüyorum.
Yarın da aynısı olur heralde ama mide eklemem 2 gün üst üste gerek yok. Sadece kardio olur. ağırlık antremanına pazartesi başlayacağım.
Pazartesi: Göğüs - Sırt (3 temel hareket / Bench Press (4x6-8) Incline Bench Press (4x6-8) Incline Dumbell Fly (3x12) Barfiks veya Pulldown (4x6-8) Barbell Rowing (4x6-8) Deadlift (4x6-8) olacak şekilde
Salı: 40 dk orta şiddette kardio
Çarşamba: Omuz - Triceps (3 tekel hareket / hang clean (ısınma için antreman başı set saymayacağım) shoulder press (4x10-12) Lateral Raise ( 4x12) dumbell shrug (4x10) pushdown (4x10) french press (4x10) dips (4x6-8 anca o kadar çıkar

Perşembe: 40 dk orta şiddette kardio
Cuma: Bacak (4 temel hareket / Full squat (4x15-20) / Leg press (4x10) Lying Leg Curl (4x10) seated calf raise (4x15-20)
Cumartesi belki 40 dk orta şiddet kardiyo pazar ise off. Bu ara kardio yürüyüş ve bisiklet olabilir. Ama kesinlikle nefes nefese kalacak şekilde değil.