Akadaşlar Under Armour marka ürün satar bir ver varmı bildiğiniz.(Türkiye'de) http://www.underarmour.com/shop/mens
"Akadaşlar Under Armour marka ürün satar bir ver varmı bildiğiniz.(Türkiye'de)" yazmışım. doğrusu; "Arkadaşlar Under Armour marka ürün satan bir yer varmı bildiğiniz?(Türkiye'de)" Yanlış anlaşılmasın ben satmıyorum, arıyorumthums:
Urunler kaliteli ama cok da pahali. Ben daha cesaret edemedim o kadar strech seyler giymeye gymde. Sadece kosarken nikefit giyiyorum disarida usumeyeyim diye .
Evet, fiyatları uçuk ama çok kaliteli ürünleri var özellikle tartical ürünleri çok güzel. Bu ar getirticektim ama supplemetlerden para kalmadı. Önümüzdeki aylarda kışlık bir kaç ürün getirtmeyi planlıyorum.
denemedim. bir amerikan sitesi türkiyeye yoluuyordu ama 60 dolarlık sweatera 53 dolar shipping ücreti vermeye kıyamadım açıkçası. ebay'e de bir bakmak lazım..
Mart ayinda istanbuldaki akasya alisveris merkezine mart 2016 da aciliyor diye biliyorum HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi