CYBER-COUNTER dedi:Slm. Hazır başlık açılmışken ben de bir şey sorayım. Emin olmak için.
Ben netrition.com dan UPS ile getirtiyorum. Şimdi;
Yurtdışından alışveriş yaparken uyacağımız kurallara (100 $ geçmemesi vb...) riayet etmek koşulu ile dediklerinize göre;
1-Airmail'in UPS den tek farkı zaman mı? Yoksa gümrük falan da sorun olur mu? -ki cok abartılı bir süre olmazsa benim için zaman ve beklemek sorun olmaz.
2-Airmail olayında PTT ile kapıya getirme garanti mi? yoksa bazen gidip almak gerektiği oluyor mu?
3-Airmail ile gelirken yolda, aşırı sıcak vb. nedenlerden ürünlerin bozulma ihtimali olabilir mi?
Türkiye ye göre ucuza gelmesine reğmen yine de kargoya çok ödüyoruz be abi![]()
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.![]()
CYBER-COUNTER dedi:Slm. Hazır başlık açılmışken ben de bir şey sorayım. Emin olmak için.
Ben netrition.com dan UPS ile getirtiyorum. Şimdi;
Yurtdışından alışveriş yaparken uyacağımız kurallara (100 $ geçmemesi vb...) riayet etmek koşulu ile dediklerinize göre;
1-Airmail'in UPS den tek farkı zaman mı? Yoksa gümrük falan da sorun olur mu? -ki cok abartılı bir süre olmazsa benim için zaman ve beklemek sorun olmaz.
2-Airmail olayında PTT ile kapıya getirme garanti mi? yoksa bazen gidip almak gerektiği oluyor mu?
3-Airmail ile gelirken yolda, aşırı sıcak vb. nedenlerden ürünlerin bozulma ihtimali olabilir mi?
Türkiye ye göre ucuza gelmesine reğmen yine de kargoya çok ödüyoruz be abi![]()
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.![]()
saydam dedi:burasi airmail sirketimi yav...![]()
Blitz dedi:Ben UPS ile pazartesi günü öğlen sipariş verdim, mallar çarşamba sabahı kapıma geldi. Yerinde olsam fazla kafamı yormaz, UPS ile ısmarlardım en garanti yol ve de Türkiye'ye göre ucuza geliyor ne de olsa.
jöntürk dedi:slm arkadaşlar bu netrition.com dan aldığınız ve 100$ ı geçmeyen ürünler upsile kesin geliomu??ben daa önce bunu bodybuilding.com da denedim göndermediler ve paramı banka yoluyla zor geri aldım.acil cevabınızı bekliyorum paramı kaptırmak istemiorum..
jöntürk dedi:ha birde ups ile türkiye ye 90$ civarındaki bi ürün ne kadara gelio???arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliorum
jöntürk dedi:ha birde ups ile türkiye ye 90$ civarındaki bi ürün ne kadara gelio???arkadaşlar acil cevaplarınızı bekliorum