Air Alert ve Supplement kullanımı

Arkadaslar ben air alerte baslicam yakında yaparken de kreatin takviyesi almayı düşünüyorum dahada fazla ve hızlı verim alabilmek icin düşünceleriniz nelerdir yoksa aminoasit protein tozu vb kullanimi mi daha uygun olur ?

Hiçbirini kullanmana gerek yok sadece doğru beslenirsen hiçbirine ihtiyacın kalmaz yine de beslenmede sorun çekersen protein tozu söylediklerin arasında en fazla fayda sağlayacak olandır bana göre :)

Hiçbirini kullanmana gerek yok sadece doğru beslenirsen hiçbirine ihtiyacın kalmaz yine de beslenmede sorun çekersen protein tozu söylediklerin arasında en fazla fayda sağlayacak olandır bana göre :)
kardeş protein alamk kolayda sen 5 gr kreatini bi alsana en az 1-2 kilo kırmızı et bengal kaplanımısın mübarek al kanka sen kreatin ve tip 2kollojen başka bişiye gerek yok tavuk göğsü bayarsın on numara olur[DOUBLEPOST=1496619151][/DOUBLEPOST]faydası olur diye attım bi göz geçir https://www.bodyforumtr.com/threads/sıçrama-arttırma-smaç-basma.135349/

Creatin güç amaçlı kullanılır yanlış mı biliyorum ? Zıplamayı geliştirmek için kas gelişimide gerekiyo ki air alert gibi bir program baya zorlicaktır kasları protein tozu ve bcaa kas yapımı için şart bence sonuçta beslemeyip kas kaybına uğricaksan Kreatin alıp güç arttırmaya ne gerek var:d

ne gerek var kreatin falan. kreatin enerji veriyor güç falan vermıyor. bırakıncada eski haline geri döncen. bunun yerine direk doğal şekilde vücut direncini sabrederek azimle arttırsana. güç hem sana ait olur hemde enerjin kalıcı olur.

Back
Yukarı