ozan119
Yeni Üye
çok fena kafam bozuk konuşcak kimsem yok bari buraya yazıyımda derdimi anlatayım dedim arkadaşlar şimdi benim evde babam öğretmen ve tek çalışan 3 kardeşiz ama annem ve babam aşırı ayrımcı benim hiçbişeyimle ilgilenmiyorlar bide 5 yaşında kardeşim var..ablam herzaman herşeyin en iyisini alıyo hergün 7.5 liralık sigara alıyo benim sigaram fln yok oriflame den her ay 100-200 liralık alışveriş yapıyo üstelik lisede canı okumak istemedi okulu bıraktı 21 yaşında birsürü alışveriş yapıyo neyse artık bu ay bardağı taşıran son damla oldu ablam kredi kartı almış bizden habersiz ve 1 milyar limiitni yemiş babam herzamanki gibi ödedi fakat 500 lira vermiş ablama ödemesi için o da yatırmamış yine yemiş babam sonra tekrar ayrıca yatırdı kendi babamın maaşı zaten 2.5 milyar kiradayız.oriflame den 500 liralık borç yapmış icraya gitmiş onuda ödediler.ve babam bana sadece yol parası ve kitap parası veriyor aldığım protein creatini de kitap paralarından fln biriktiirp aldım zaten fakat ablam şuanda hiçbi tepki bile almadı hatta el bebek gül bebek devam ediyor.belki diyceksinizki abartıyor lan olurmu öyle şey fakat interneti bile ben 1 sene istedim ablam istedi hemen bağlattılar...artık yemin ederim yetim miyim falan diye düşünmeye başladım
ve emin olun olduğu gibi yazıyorum herşeyi .lanet olsun diyorum yani böyle aileye işallah yaptıklarını çekmeden ölmezler.şuandada salonda oturmuşlar çay içip film izliyolar ben hiçbiriyle muhattap olmuyorum.bu ayda salon paramı vermedi hala böyle ....... işte hepsi...a32
bu yazıyı yazmak içimi biraz daha rahatlattı .teşekkürler.

bu yazıyı yazmak içimi biraz daha rahatlattı .teşekkürler.